Mix One Part Sun med lige store mængder hvidt sand, frisk luft samt saltvand og Gulf Shores, vil Alabama have din appetit i et New York-minut. Med rigelige spisesteder såvel som ubegrænset chance for frisk, regional havføde, spiste vi vores metode ned ad kystlinjen med børnevenlig spisning på maven (er, hjerne).

Hangoutet

Når han støtter så meget som Prime-Time Ocean-Front-ejendom, er hangoutet en fremtrædende “hængende løs” afslappet spisestue (hvor 59 slutter såvel som det sjove begynder). Med generøse indendørs siddepladser såvel som rummelige gårdhaveplads kan unge glæde sig over at danse til online musik, spille i sandbakken såvel som en tur med skumproducent godt som hvad man skal have på). Voksenfokuseret efter solen går ned, har hangoutet hamburgere, fjerkræstrimler, stegt rejer, grillet kylling samt grillet mahi i menuen Youngsters (10 såvel som under, serveret med frugtkop, spuds eller Mac samt ost til $ 6,50). En sæsonbestemt morgenmad i familiestil tilbydes i højrejser (børn spiser for $ 4,50).

Lulu er hos Homeport Marina

Lulus i Homeport Marina er beliggende på den inter-kystiske vandvej, der slynger sig ud til Mexicogolfen, og er udviklingen af ingen anden end Lucy Buffett. Tilføjelse af sit personlige touch til menuen, lokalet såvel som atmosfæren, vil Lulu’s tilføje lidt farve til din husholdningsferie. Oprettet for at holde lånere i alle aldre, der er underholdt før, under, såvel som efter deres måltider, kan unge spille i Lulus springvand for ungdom, lytte til online musik, shoppe i detailbutikken, klatre på bjerget af ungdom (en tre-etagers klatring Apparat), eller bare nyd bådene, der motor.

Med en allergimenu, der er organiseret for at forhindre gluten, æg, skaldyr, skaldyr, mejeri såvel som soja, kan forældre købe i henhold til diætbehov eller vælge i menuen Standard Youngsters. For unge 14 såvel som under inkluderer muligheder en græsfodret oksekød cheeseburger eller quesidilla ($ 4,95) eller stegt rejer eller grillet eller stegt fisk ($ 5,95). For en regional godbid, prøv L.A. (nedre Alabama) kaviar (sortøjede ærter i balsamico vinaigrette for $ 4,95) eller stegte krabbeklør (frisk såvel som lokal) for $ 18,95 (masser at dele, hvis du kan).

Styrede stik

Ned såvel som på tværs af den interkysten vandvej fra Lulu’s på Homeport er en mere lyst tema Gulf Shores spisestue. Rummelige såvel som luftige, klæbrige donkraft er altid så lidt nedskaleret fra sin nabo mod nord. Med en sandstrand med legetøj såvel som en gavebutik appellerer klæbrige jacks til en noget ældre, karaoke såvel som sportselskende skare. Catering til unge med lidt vittles (12 såvel som under) menu, indstillinger er lil ‘kyllinger, små yngel rejer, tots grillet ost samt lil’ fisker ($ 5,99). Eventyrous (og hungrig) husstande kan forsøge en mexicansk affalds forretter eller dele 1/2 pund kongelige røde rejer. En fremtrædende klæbrig Jacks -drik er Bushwacker, en frosset “kun voksne” milkshake.

Relaterede

Ualmindelig grund: Metropolitan Farming samt husholdningsspisning i Chicagothe Greenest Restaurant i byen Chicago, tredjepart, der er licenseret af den miljøvenlige restaurantforening, usædvanligt grund lærer os om storbyens landbrug såvel som bæredygtighed i en metode, der er enkel at fordøje .
18. maj 2011in “Illinois”

Familie spisning i Chicago Southlandthe Road Trips “Feed Me” Mantra, er enkel, men ikke altid enkel at opnå. På vores husholdningsrejser ser vi efter udvidelsen af “middag derhjemme”, hvor vi nogensinde strejfer rundt. I den kontinuerlige gennemse for høj kvalitet, overkommelig, regional, velsmagende mad, pakket jeg børnene såvel som på vej til Chicago …
26. juli 2011in “Mad & drikke”

Park Place: Road Trip Oasis I Leawood, Kansasperaps En ukonventionel feriedestination til en road trip, parkplaceringskøbdistrikt i Leawood, Kansas (Greater Kansas City) er en “noget for alle” type omvej. Fundet næsten 117. såvel som NALL, Park Placering er et destinationssted for shopping, spisning såvel som underholdning. En udvikling af blandet rum, du opdager beboere, besøgende og …
28. juni 2012in “Kansas”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *