Miami, Florida ligger kun 90 miles fra Cubas kyst. At være den nærmeste amerikanske by til Cuba, det giver mening, at de mennesker, der lavede flytningen af ​​staten, har etableret en bitaana af deres egne der. Dog nøjagtigt hvor ens er Miamis version af Cubas finansiering til den ægte ting?

Takket være sin betydelige cubanske udstationerede befolkning har Miami, Florida en type duelkultur. Beachside Celebration Town Glam fra Floridas Gold Coastline har integreret med den uberørte salsa -ånd af Cuba, såvel som hvad der er kommet af det er virkelig unikt.

Her er vores video af Bit Havana for at give dig en forsmag på, hvordan det er der sammenlignet med den ægte ting:

Klik lige her, hvis du ikke kan se videoen.

Da 8th Street leder mod sin østlige kant, vedrører den interessante forstad til Bit Havana virkelig livet. Det er interessant, da det både er som såvel som i modsætning til noget andet, du vil opdage i Amerika.

Du får lignende latinamerikanske tip på steder som San Diego’s gamle bydel, men der er noget tydeligt cubansk ved denne del af Miami. såvel som det er det, der gør det anderledes.

Men det, der gjorde det endnu meget mere fascinerende for os – der kom direkte fra Cuba til Miami – var at se nøjagtigt, hvordan cubanerne lige her repræsenterer deres hjemlandsfinansiering i Amerika.

Lille Havana, Miami

Nede på den brede, direkte amerikanske gade, som lokalbefolkningen lige her telefonopkald Calle Ocho, er bevis for cubansk indflydelse klart.

Cubanske flag såvel som salsa -beats fylder luften såvel som restauranter tilbyder Ropa Vieja såvel som cubanske sandwich – skønt dette specifikke måltid ikke eksisterede på Havanas menuer indtil for nylig.

Men ting føles lidt falske. Lidt tvunget.

Det er ikke op, før du områder de bit detaljerede, at du er klar over ægtheden af ​​Bit Havana.

I Maximo Gomez Park-ligeledes forstået som Domino Park-blev vi trukket til klappeklappet af Dominos, der smækkede ned. Tabeller såvel som borde med cubanske herrer, der alle spiller det ældgamle spil. Imidlertid viser bedre inspektion, at disse dominos er tydeligt cubanske. I stedet for en til seks prikker går disse stykker så meget som ni. så godt som det er et meget meget mere forvirrende spil.

Du vil ligeledes opdage, at folk, der sælger lange tynde kegler med hvidbog fuld af jordnødder. Hvis vi ikke havde været på Cuba, ville vi sandsynligvis have opdaget dette temmelig mærkeligt, men disse bit snacks er et typisk syn på gaderne i Havana.

Mad, drikke samt hjemmeunderholdning i bit Havana

Som mange steder i Miami er der masser af vandhuller såvel som madsteder i bit Havana. Fra amerikanske hurtige madfuger til bit familiedrevne cubanske paladares har 8th Street masser at vælge imellem.

Men den mest overbevisende såvel som ligeledes den mest fascinerende på Calle Ocho er Cubaocho -museet såvel som Performing Arts Center. Med online-band, der ofte spiller såvel som uskriptede salsa-dans-offs, der sker, er det det ideelle område for en Mojito eller en Cubata. Sid i baren, se folket såvel som at absorbere begrebet Cuba.

Længere inde i Cubaocho er en rigdom af gamle cubanske artefakter, møbler såvel som kunstværker, der er værd at se.

Det er også værd at tage et kig på er cigarebutikkerne på Calle Ocho. Et par af dem har mennesker, der har rullende cigarer på den konventionelle måde. Naturligvis vil disse ikke være cubanske cigarer, men rullerne ser ud som om de gør et ganske ekspertjob. Selvom de er meget langsommere end de professionelle, vi så i Partagas -fabrikken, gik vi til i Havana.

Sjovt nok ville du aldrig se folk rulle cigarer på gaden i Havana, Cuba. De bliver straks arresteret. De eneste juridiske cigarer, der er skabt i Cuba, kommer fra regeringsdrevne ‘fabrikker’. Uanset hvad andet er i det væsentlige et bootleg -produkt.

Hvor meget holder Bit Havana op mod den ægte ting?

Det er klart, at Bit Havana mangler den gamle storhed i Havana. Historien, rækkevidde såvel som stilfuld oversigt over designet i Havana er som intet andet sted på jorden. Dens smalle truende gader fulde af liv såvel som meget lidt fortov producerer en tydelig følelse, når du går med Cubas hovedstad.

Imidlertid er Bit Havana meget renere end den ægte ting, hvilket er ønskeligt. Det er ligeledes mere sikkert med hensyn til at undgå trafik. Fleksibiliteten såvel som familiemedlems rigdom, som folk i bit Havana har, gør os både uheldige såvel som håbefulde for cubanerne stadig i deres hjemland.

Og med den kommende tidevand af turisme til Cuba, ser vi muligvis en taco -klokke såvel som en MacDonald’s på Havanas gader – ligesom på Calle Ocho.

Er det værd at gå på bit Havana?

Lille Havana er en så tydelig placering som ægte Havana. Dog er hele Miami lige så unik. Ingen to placeringer er de samme.

Lille Havana er fremragende, hvis du søger efter en lille markør af din tid i Cuba. Det er sjovt, farverigt såvel som praktisk talt så fuld af liv som den ægte ting. Intet slår snarere virkelig til den dejlige ø -nation, såvel som vi vil foreslå omkostninger tid i Cuba tilEnhver, der ønsker at se noget ekstraordinært.

Hvis du ikke har været i Cuba endnu, kan et par af de bitdetaljer, vi glædede os i, gå forbi dig. Men at se det udsatte hjerte af et vigtigt aspekt af Miami Life diskuterer noget om, hvad denne by handler om.

Mange af de ældre cubanske amerikanere vedrørte Miami, der flygtede fra forfølgelse af Castro -transformationen i 50’erne såvel som – set af den cubanske specificerer som forrædere – de har ikke været hjemme siden.

Det fik os til at stille spørgsmålstegn ved, om vi så Havana de lokale, der blev husket fra deres storhedstid, før hvad som helst i Cuba ændrede sig.

Har du været i Bit Havana i Miami? Hvad troede du? Har du nogensinde været i en mindre version af en by, du er faldet som med? Fortæl os alt om det i kommentarerne herunder!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *