Adventurous Kate består af tilknyttede links. Hvis du foretager et køb gennem disse links, tjener jeg en provision uden ekstra omkostninger for dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Som en total formørkelse dukkede op over hele USA og mørkerede himlen fra Oregon til Nebraska til South Carolina, snesevis af mine blogger -venner Road snublede til totalitetsstien for at se formørkelsen personligt.

Mig? Nah.

At rejse efter formørkelsen syntes som noget, jeg ville gøre – især i betragtning af at jeg stadig ikke har været i Nashville, som var i hjertet af stien – men i august var en meget travl arbejdsmåned for mig, og det var ikke ‘ Det er en god tid til en anden tur.

I stedet valgte jeg New York.

Min ven Amy inviterede mig til at slutte sig til hende på Museum of Natural History, som satte flere begivenheder til formørkelsen, inklusive en fest på terrassen. Jeg var i! Vi klædte os begge ud, og Amys galakse kjole fik hende en million komplimenter!

Og selvom himlen ikke var fuldstændigt mørkere – New York havde omkring 70% dækning – var det så værd at gå til begivenheden.

Dette var alt, hvad jeg elsker ved New York.

Mennesker fra alle samfundslag samles for at fejre videnskab og natur. New Yorkere i enhver alder og størrelse og farve plus masser af gæster, der tjekker ud fra hele verden. Mennesker med familier, mennesker med venner, mennesker, der kom solo. Folk får nye venner rundt omkring dem. Alle ét sted, lige så fascineret af hvad der lå foran os.

Mit hjerte svulmede af lykke. For den million. Gang vidste jeg, at jeg flyttede til den ideelle by.

At være fotograf er som regelmæssigt at være kløende. Overalt hvor du går, ser du potentielle skud vises foran dig, og den eneste kur mod kløen er at tage det foto. Normalt er jeg sådan med kulisser – men på denne dag handlede det om folket. Jeg er normalt ganske genert over at fotografere mennesker, men en begivenhed som denne var bedst, fordi alle var glade, distraherede og iført mørke briller.

Her er nogle af mine yndlingsskud på dagen. Jeg håber du glæder dig over dem.

Gør dig klar til showet til at begynde.

Jeg spekulerer på, om disse piger koordinerede deres tøj på forhånd.

Alle havde enten briller eller små teleskoper!

Hvis du aldrig har båret formørkelsesglas, blokerer de for alt undtagen solen! Det er næsten som at bære uigennemsigtige linser. Det gjorde det lettere at få oprigtige skud …

Jeg elsker dette barn! Så fascineret, og de seler !!

Stak det bedste sted på terrassen!

Jeg elsker dette far-søn-skud!

Spekulerer på, om denne dame var i stand til at se den internationale rumstation med disse kikkert …

Jeg gør det ikke for ‘Gram, jeg gør det for videnskab.

Selv nyhedsudsendelserne måtte pause!

Et sødt familie øjeblik.

Selv uden formørkelsesbriller var der grund til at fejre!

Generelt var det en dag, vi aldrig vil glemme.

Hvilke af disse fotos er din favorit?

Få e -mail -opdateringer fra Katenever Miss A Post. Afmeld dig når som helst!

Første navneskilt navn
Sidste Namelast -navn
Din e -mail din e -mail
Indsend

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *