Jeg er den eneste i husstanden, der bor i Manila. Hver gang der er en opgave, der skal udføres i hovedstaden, er jeg som standard den, der gør det. Det være sig at ansøge om et NSO/PSA -fødselsattest eller DSWD -rejseklarering eller erklære et visum eller pas, opgaven falder på min skød, uanset om jeg kan lide det eller ej.

En af de ting, som jeg altid opdager mig selv med at komponere, er et autorisationsbrev. Hvis du ikke er bekendt med det, er det en fil, der i det væsentlige giver dig samtykke til at gøre noget på vegne af en anden, der ikke kan gøre det selv. Det er typisk for noget ekstremt let som at indsamle et produkt eller beskytte en kopi af et dokument. For meget mere utroligt essentielle opgaver, følsomme situationer eller kraftfulde privilegier kan du kræve noget meget mere bindende som en erklæring eller fuldmagt. Men hvis det er en let virksomhed, vil ofte et autorisationsbrev være tilstrækkeligt.

Eksempel Autorisationsbreve

Fordi jeg altid gør bitopgaver for husholdningsmedlemmer, har jeg gemt en række autorisationsbrevskabeloner til forskellige lejligheder. så godt som jeg deler dem med dig. Dette er Word Data (.docx), så du hurtigt kan redigere dem. Udskift bare de fremhævede tekster med dine egne oplysninger.

Til ansøgning om en kopi af fødselsattest. Selvom et valg på internettet er tilgængeligt, er det meget hurtigere at anvende personligt. Download her!

Til indsamling af pas. Personligt udseende er nødvendigt, når man ansøger om et pas, men ikke når man erklærer det, efter at det er behandlet. Du kan ligeledes bruge dette til at erklære pas fra ambassade eller rejsefirma efter visumansøgning. Download her!

Til ansøgning om DSWD -rejseafstand. Hvis en anden end den mindreårige forælder eller den juridiske værge ansøger, kræves der et autorisationsbrev fra forældre. Download her!

Hvordan man komponerer et autorisationsbrev

For funktionen af ​​dette indlæg, lad os telefon kalde de to fejringsrepræsentant såvel som ansøger. Anmoderen er den, der beder om en fordel såvel som hvem der indikerer brevet. Repræsentanten er den, der udfører opgaven på vegne af ansøgeren.

Dette er de oplysninger, som dit brev skal have.

Overskrift. Det er typisk bare den dato, hvor du komponerede brevet. Hvis du vil gøre det meget mere formelt eller professionelt, kan du tilføje en returadresse.

Repræsentantens navn. komponere deres fulde navn. Du kan ligeledes tilføje nøjagtigt, hvordan du er tilknyttet dem.

ID-nummer. Nogle gange ser virksomheder efter et ID -nummer i køb, da en mere bestemmer for at bekræfte, at indehaveren bestemt er den person, der er specificeret i brevet.

Opgaven. Angiv, hvad præcist du vil have din repræsentant til at gøre på dine vegne. Hvis der er flere aktiviteter, som du kræver dem til at gøre, kan du angive dem.

Effektivitetsdatoer for tilladelse. Til din egen beskyttelse er det finest at have en bestemt periode, hvor brevet kan bruges.

Identifikationsdokument. Normalt har virksomheder brug for, at en kopi af en ID for personen præsenteres. Ofte skal kopien ligeledes underskrives. Dette er endnu en metode til at sikre, at autorisationsbrevet er autentisk.

Kontaktnummer for ansøgeren. Bare i situationen har virksomheden forespørgsler eller behov endnu mere bekræftelse, tilbyde din kontakt med nummeret. Mobilnummer er typisk nok. Du kan dog tilføje din fastnet såvel som e -mail også til god målestok.

Signature of Requester. printed name, connection with the representative, as well as signature. Du kan ligeledes tilføje andre udviklinger af identifikation.

Digital signatures are frequently not accepted. Fortunately, I always come house when or twice a month so I get to have my household members indication the letter. When there’s no chance to find home, I would just email them the letter, have them print it out, indication it, as well as send it back to me through courier.

2️⃣0️⃣1️⃣8️⃣ • 1️⃣1️⃣ • 2️⃣0️⃣

More suggestions on YouTube ⬇️⬇️⬇️

Relaterede indlæg:

How to apply for a Philippine Passport

SCHENGEN VISA through GERMAN EMBASSY: demands & exactly how to apply

KOREA VISA FOR FILIPINOS: demands & often Asked concerns

CANADA VISA: demands & on the internet Application for Filipinos

SCHENGEN VISA through FRENCH Embassy: new demands & Application process

KOREAN VISA: listing OF travel companies certified by the embassy

The road to VISA APPLICATION APPROVAL: When is the best Time? exactly how to Prepare Early?

SOUTH KOREAN short-term VISAS Temporarily SUSPENDED!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *