Uncategorized

12 Metoder til at skyde det ideelle rejsefotografi

Sidst opdateret: 10/25/20 | 25. oktober 2020

I dag fortsætter den ekspert professionelle fotograf Laurence Norah fra Discovering the Universe, sin femdelte serie om at tage meget bedre rejsebilleder. Fotos er vigtige for de minder, de repræsenterer, så Laurence er lige her for at hjælpe os med at tage meget bedre billeder! Del to af serien handler om, hvordan man får det ideelle skud.

I min allerførste udgivelse i denne serie talte jeg om de væsentlige kompositionsretningslinjer, som du kan bruge til at fremstille meget bedre rejsebilleder. Hvis du er ny i denne serie, foreslår jeg, at du begynder der.

I dag vil jeg dække nøjagtigt, hvordan man kan tilbyde vanskeligt lys såvel som nogle introducerer nogle avancerede koncepter til at kontrollere din komposition, herunder at være selektiv med dit fokus såvel som at få objekter til at virke bedre sammen end de er.

Så kommer jeg til bestemte forslag til typiske rejsescener for at få dig til at tage meget bedre billeder hurtigere.

Jeg begynder dog ved at tale om det mest vitale aspekt af fotografering – lyset. Midt på en solskinsdag kan virke ideel til fotografering. I sandhed er det det værste tidspunkt at tage fotos – lyset er hårdt, skygger er udfordrende, såvel som dine billeder afholder sig fra at gøre dine emner retfærdighed.

De fineste tider til at skyde er bedre til solopgang såvel som solnedgang, når lyset er blødt såvel som varmt. Disse tider forstås som “den gyldne time.”

Du kan ikke være over på det bedste tidspunkt for det ideelle lys, især når du rejser. Her er nøjagtigt, hvordan man får det allerbedste skud fra en dårlig belysningssituation.

12 metoder til at tage meget bedre fotos

1. Vær opmærksom på solen

Dette er det mest væsentlige forslag fra partiet. Ideelt set ønsker du, at solen bag dig skal sikre dig, at dit emne er helt tændt. Hvis solen er bag dit emne, ender du med et meget mørkere, dårligt oplyst billede. Selvom dette kan gøres bevidst for virkning, vil du for mange skud vil have, at solen korrekt skal tænde dit emne. At gøre det, indstille dig selv, så du er mellem solen såvel som dit emne, som jeg gjorde i dette skud fra min rejse omkring New Zealand:

2. Bliv kreativ

Tag ikke bare nøjagtigt det samme skud hver gang. Bland det op såvel som at blive kreativ. I stedet for at have solen bag dig, skal du drage fordel af det alvorlige lys for et meget mere fascinerende billede. Prøv at skyde i solen for at fremstille silhuetter, eller brug en høj blænde til at producere en starburst -effekt, som i dette Napa Valley Balloon -foto:

3. Brug vejret

Tænk på nøjagtigt, hvordan du kan bruge vejrforholdet til din fordel. Præcis hvordan kan du acceptere en grå himmel eller et regnfuldt landskab for at fange et tydeligt foto? Præcis hvordan kan du knipse et foto af en blå himmel uden at det er kedeligt? Vær opmærksom på vejrforholdet, så du kan ændre din stil såvel som genstand i overensstemmelse hermed.

For eksempel, når solen er bag skyer, diffunderes lyset. Skyer tilføjer ligeledes rentesats såvel som skala til ellers almindelige, trætte himmel, som i dette skud af den malede ørken i Australien:

4. Søg skygge

Hvis du tager billeder af mennesker, skal du opdage et sted skyggefuldt. Lige her vil lyset være meget mere jævnt med færre alvorlige skygger på ansigter. Du får et meget glattere såvel som meget mere afbalanceret foto. Bare sørg for, at du er opmærksom på, hvor dit lys er, såvel som nøjagtigt hvor mørkt dit emne vil være.

Her er et eksempel fra midten af ​​dagen på Sri Lanka:

5. Master dybdeskarphed

Feltdybde handler om at kontrollere, hvilke dele af skuddet der er i fokus. Det er en af ​​de mest vigtige fotograferingsideer, du har brug for at forstå, hvis du vil forbedre din rejsefotografering samt fange det ideelle skud. Mastering af feltdybde giver dig mulighed for at komponere en række skud bare ved at ændre, hvor dit fokus er. Undersøg for eksempel dette skud af en abe:

Som du kan se, er kun aben i fokus. Dette forstås som en “lav” dybdeskarphed såvel som bruges til at isolere emner samt gøre skuddet om dem.

En bred dybdeskarphed er til at skyde landskaber såvel som kulisser. Her er et skud fra New Zealand, hvor jeg brugte en bred dybdeskarphed for at få meget mere af scenen i fokus:

For at manipulere feltdybde på dit videokamera kræver du at ændre åbningen – inspicere din håndbog for nøjagtigt, hvordan du gør det. Normalt markeres det som “AV” eller “A” på din mode -urskive.

Nogle smartphones giver dig mulighed for manuelt at indstille din blænde, enten med den indbyggede videokamera-app, eller ved at downloade en avanceret app fra din enheds App Store.

En bred åben åbning (f/4 såvel som lavere) skaber en lavere dybdeskarphed (mindre af skuddet vil være i fokus), såvel som en mindre blænde (f/8 såvel som højere) sætter meget mere af scenen i fokus.

Der er masser af tutorials på nettet om dybdeskarphed; Se lige her for en meget mereOmfattende forklaring såvel som lige her for en dybde af feltsimulator for at få meget mere af en aftale med, hvad det er.

6. Brug gadescener

Gadefotografering handler om at fange øjeblikke – fordybet dig selv i miljøer såvel som at opdage fascinerende historier.

Tålmodighed såvel som høflighed er vigtig for succesrige gadeskud, herunder mennesker – ikke alle ønsker at få deres fotografi taget, såvel som det kan være ulovligt at gøre det uden eksplicit tilladelse. Hvis ingen ønsker, at deres billede er taget, kan du prøve større publikumsskud eller fokusere på markedsprodukter-levende smagspiler eller usædvanlige udseende produkter er altid fascinerende emner.

Alternativt skal du skyde gaderne selv. Døråbninger eller interessant design er et godt udgangspunkt – tag denne gade i Bologna, Italien, for eksempel:

Hvad angår indstillingerne, skal du bruge en større dybdeskarphed (mindre blænde) til generelle gadescener.

7. Oplev at fotografere mennesker

Hvis du leder efter portrætter, er din bedste mulighed at få gode venner med mennesker. Oplev om dem såvel som deres historier, og anmod derefter om tilladelse.

Jeg vælger at tage billeder af mennesker, jeg kender, da jeg typisk ikke behøver at bekymre mig om samtykkeproblemer.

Min foretrukne stil med mennesker billeder er “oprigtig”, upåvirkede skud. Dette er efter min mening den allerbedste måde at fange menneskers karakter.

Det væsentlige for kunsten at diskret fotografering er vedholdenhed, tålmodighed samt at holde dine øjne tilgængelige for de fotografiske muligheder omkring dig. At forudse de øjeblikke, der kan være ved at forekomme, er nøglen.

Jeg vil anbefale en lav dybdeskarphed (bred blænde) samt hurtige lukkerhastigheder til portrætter samt actionbilleder af mennesker.

8. Brug strande

Strande er et af mine foretrukne områder til at skyde solnedgange – intet slår snarere solnedgangen over havet! Vandet såvel som det våde sand giver fremragende reflektionsmuligheder.

Tænk grundigt på din komposition såvel som i specifik forgrunden såvel som midt-jorden for dit skud, som jeg talte om i strukturposten. Prøv forskellige vinkler, såvel som måske komme over dit emne for at præsentere stranden i sammenhæng med dets miljø, såsom dette skud af Hellfire Beach i Western Australia:

Uden for solnedgang kan strande være ekstremt lyse miljøer, så du kan kræve at ændre din eksponering for at kompensere. Mange kameraer såvel som telefoner giver dig mulighed for at skifte eksponering til venstre eller bedste manuelt med en knap, der vises som +/- eller inde i appen.

Hvis du skyder gode venner såvel som ikke kan opdage skygge, skal du tænke på at indstille dit kameras flash til at “fylde” indstilling for at kompensere. Dette bruger flash til at belyse skyggerne, der er udløst af solen, såvel som kan få portrætter skudt i solen til at se meget mere behagelig ud.

Endelig skal du passe på dit udstyr. Fin sand såvel som saltvand er ikke enig med mange videokameraudstyr!

Her er nogle meget mere forslag til strandfotografering for at komme i gang.

9. Master tager billeder af landskaber

Der er to ting, der hjalp mit landskabsfotografering med at forbedre: et stativ såvel som et polariserende filter (hvis du tænker på mit fotograferingsudstyr, her er en fuld liste over mit rejsefotograferingsudstyr).

Kontrol af dybdeskarphed er en væsentlig del af landskabsfotografering. Desværre, når du øger blænden, bliver lukkerhastigheden langsommere – til det punkt, hvor din håndbevægelse kan resultere i et sløret billede. Derfor kræver du et stativ.

Læs meget mere om nøjagtigt, hvordan lukkerhastigheden, ISO (indstilling af lysfølsomhed) såvel som blænde er forbundet i denne korte artikel om eksponeringstrekanten.

Et polariserende filter er fantastisk til at lave blå himmel såvel som skyer pop såvel som til kontrol af refleksioner. Det reducerer ligeledes mængden af ​​lys, der kommer ind i kameraet, for at sikre, at stativ er endnu meget mere nyttigt.

Hvis ovenstående to støj som såvel som meget indsats, skal du ikke bekymre dig. Du kan forbedre dit landskabsfotografering ingen ende ved at tro alvorligt på din komposition. Ledende linjer er retningslinjen for tredjedele såvel som at opdage en følelse af skala ved at sætte emner i din forgrund eller midtvejs nøgle.

10. Opdag nøjagtigt, hvordan man bruger svagt lys

Så ofte er vi ude med gode venner om natten såvel som ønsker at fange disse øjeblikke sammen, men vi ser ikke ud til at få noget andet end et sløret rod.

Dette er, da mange kameraer ikke er fremragende, når de arbejder med den mængde lys, der tilbydes om natten – de bruger træg lukkerhastigheder, der forvandler bevægelse til slør.

Mere dyre enheder kan gøre en ægte forskel for fotografering med lavt lys. Alt går ikke tabt, hvis dine lommer ikke er dybe nok. Først kan du øge ISO -indstillingen på dit kamera. Selvom dette vil reducere den høje kvalitet af dine skud, vil de se meget bedre ud end slørede fotos.

Et andet koncept er at opdage noget at hvile dit videokamera på. Hvis du ikke har et stativ, tRy såvel som at opdage en alternativ – alt hvad der er stationært såvel som ikke tilbøjeligt til at ryste som din hånd gør. Brug derefter dit kameras timerfunktion til at tage skuddet. Hvis du tager billeder af mennesker, skal du få dem til at stå så stille som muligt!

11. Få handlingsskud

For meget bedre actionbilleder har du to muligheder. Den ene er at bruge en hurtig lukkerhastighed til at “fryse” handlingen – såsom et skud af en kolibri i flyvning eller en surfer på en bølge.

Det andet valg er at vise bevægelsen ved at bruge en længere lukkerhastighed – den resulterende slør vil kommunikere en følelse af handling til din seer.

I dette skud af et tog satte jeg manuelt lukkerhastigheden til 1/30 af et sekund, træg tilstrækkelig til, at træerne i kanten af ​​skuddet ser ud til at skynde sig forbi, da jeg lænede mig ud af vinduet, men alligevel hurtig tilstrækkelig det Selve toget ville forblive skarpt, endda håndholdt. Jeg tror, ​​dette fungerede ganske godt!

12. Tag billeder af vandfald

Vandfald er et fantastisk fotograferingsemne. Min foretrukne metode til at skyde dem er med en træg lukkerhastighed, der producerer en blød såvel som fluffy effekt. Lukkerhastigheder på 1/15 af et sekund såvel som langsommere giver de allerbedste resultater – du kræver at bruge et stativ eller hvile dit videokamera på noget for at forhindre sløring fra din håndbevægelse.

En anden stor metode til at skyde vandfald er fra langt væk ved hjælp af en lang linse ved at bruge komprimering til at producere en følelse af drama omkring dit emne. Eller gå den anden vej såvel som skyde superdækkende og tage den fulde herlighed i scenen.

Endelig skal du ikke huske at bruge lyset. Alt det streamingvand kan forårsage dejlige regnbuer, som det ses i dette skud af Vernal Falls i Yosemite:

***
Jeg tror, ​​at det at tage meget bedre billeder er en kombination af tre elementer – at være på det bedste sted på det bedste tidspunkt, forstå nøjagtigt, hvordan dit gear fungerer, såvel som at forstå nøjagtigt, hvordan man komponerer et fremragende skud. Lukkerhastighed såvel som blænde er to vigtige indstillinger i fotografens værktøjskasse, såvel som du kræver at opdage nøjagtigt, hvordan du får adgang til såvel som at styre disse tilstande på dit kamera.

Når du gør det, har du meget højere innovativ administration over din fotografering.

Laurence startede sin rejse i 2009 efter at have afsluttet sit forretningsjob. Hans blog, der finder universet, katalogiserer hans oplevelser såvel som en fantastisk ressource til fotograferingsråd! Du kan ligeledes opdage ham på Facebook, Instagram og Twitter.

Rejsefotografering: Oplev meget flere tip

For meget mere praktiske rejsefotograferingstips, skal du sørge for at inspicere resten af ​​Laurence’s rejsefotograferingsserie:

Del 1 – Præcis hvordan man tager ekspert rejsebilleder

Del 2 – Præcis hvordan man skyder det ideelle rejsefotografi

Del 3 – Præcis hvordan man køber det allerbedste videokameraudstyr

Del 4 – Præcis hvordan man tager det ideelle foto: Avancerede teknikker

Del 5 – 7 redigeringsforslag til at forbedre dine rejsefotografier

Book din rejse: logistiske forslag såvel som tricks
Book din flyvning
Find en overkommelig flyvning ved at bruge Skyscanner. Det er min foretrukne gennemse -motor, da den søger på websteder såvel som luftfartsselskaber over hele kloden, så du altid forstår, at ingen sten bliver uovervåget.

Book din indkvartering
Du kan booke dit hostel med HostelWorld. Hvis du vil bo et andet sted end et hostel, skal du bruge Booking.com, da de konsekvent returnerer de mest overkommelige priser for gæstehuse såvel som hoteller.

Undlad ikke at huske rejseforsikring
Rejseforsikringsdækning vil beskytte dig mod sygdom, skade, tyveri samt aflysninger. Det er omfattende sikkerhed i situationen, alt går galt. Jeg tager aldrig på en tur uden den, da jeg har været nødt til at bruge den adskillige gange i fortiden. Min foretrukne forretning, der tilbyder den allerbedste service såvel som værdi er:

Safetywing (bedst for alle)

Forsikre min rejse (for dem over 70)

Medjet (til ekstra evakueringsdækning)

Klar til at booke din rejse?
Tjek min ressourceside for den allerbedste forretning at bruge, når du rejser. Jeg viser alle dem, jeg bruger, når jeg rejser. De er de allerbedste i klassen så godt som du ikke kan gå galt ved at bruge dem på din rejse.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *