Sendt: 8/6/16 | 8. juni 2016

Hver måned skriver Kristin Addis fra Be My Travel Muse en gæstekolonne med forslag og vejledning om solo -kvindelige rejser. Det er et vigtigt emne, som jeg ikke kan dække tilstrækkeligt, så jeg bragte en ekspert ind for at dele hendes vejledning til andre solo kvindelige rejsende! Her er hun med en anden fantastisk artikel!

Når jeg tænker på det ideelle flugtsted for udendørs typer, er Patagonia temmelig høj på listen. Denne region har grebet mig nogensinde, fordi jeg første gang så fotos af det for mange år siden takket være de unikke, taggete toppe og den fantastiske farve på de gletter. Det så smukt ud og vildt ud. I år fik jeg endelig leve min drøm og besøg.

Jeg tilbragte to måneder på vandreture og hitchhiking rundt i regionen. Jeg kunne ikke tro, hvor mange gletsjere og små, fjerntliggende landsbyer der er spredt i hele Patagonia.

Når jeg tænker på mine yndlingssteder, er det temmelig svært at indsnævre det, men her er en liste over 18 af de allerbedste naturlige pletter (fordi 17 simpelthen er for få):

1. Cerro Tronador

18 km vandre til Cerro Tronador Glacier ligger i udkanten af ​​Bariloche, Argentina, den nordlige port til Patagonia. Det er en af ​​få gletsjere, du virkelig kan sove bedst ved siden af ​​og se solopgangen.

Forlad tidligt nok på dagen til at gøre det derop med masser af tid til at gå rundt i klipperne og gletsjeren. Den ismeltning dannes puljer og små søer over hele klippens overflade, der afspejler solnedgange og solopgange over bjergtoppen. Panoramaudsigten er den bedste i hele området når som helst på dagen.

2. Vandreturen til Hotel Refugio Frey

Der er to måder at komme til Refugio Frey: enten kan du gå op ad en skovsti eller klatre over klipper for at komme dertil. Det er en heldags vandretur fra skisportsstedet i Bariloche, og jeg vil bedømme dens vanskeligheder som moderat.

Udsigten til nogle af søerne i afstanden fra toppen er storslået, og det er så sjovt for dem, der elsker at klatre hånd og fod.

Plus, Refugio Frey har en kølet atmosfære, en stor sø at hænge ud og dejlige, kolde drikke. Selv i sommermånederne er der masser af plads til alle – vandrere og klatrere.

3. Chaités hjemsøgende strand

Fra Bariloche går mange ned ad Ruta 40, lige syd gennem Argentina. Der er en bedre vej gennem Chile, men der går gennem den landlige Carretera Austral og hjertet af Patagonia.

En af de meget mere nordlige byer langs denne vej er Chaitén, der var dækket af aske og affald, efter at en vulkan brød ud i nærheden i 2008. Byen blev evakueret i tide til at redde beboerne, men befolkningen er stadig en brøkdel af hvad Det plejede at være. Asken og de rester af træer dækker stadig stranden. Nogle af husene i nærheden er stadig begravet i Ash, men de genopbygger langsomt, og det er et meget stille og fredeligt sted for en solnedgang.

4. Puyuhuapis bugt

Puyuhuapi, en by i de chilenske fjorde langs Carretera Austral, er landdistrikter, stille og den slags sted, jeg kunne sidde fast i et stykke tid. Det er for det meste gårde, små campingpladser og både, der linjer kysten. Vandet er så fladt og roligt, at det afspejler solnedgange strålende.

Du kan fiske der (prøv at tale en lokal om at tage dig med på hans fiskerbåd), gå på en lang gåtur eller bedst af alt, gøre det til din base at udforske nationalparkerne i udkanten af ​​byen.

5. Queulat Glacier

Queulat hængende gletsjer er i slutningen af ​​en lille iskappe, der opdeles i to vandfald, når det spilder ned ad et klippeflade. Nu er der masser af hængende gletsjere i Patagonia, men mange af dem er svære at få adgang til eller ikke så store og rasende som denne – det er det, der gør det specielt.

Queulat National Park ligger 22 km uden for byen Puyuhuapi og koster 4.000 CLP at komme ind. For at nå udseendet er du nødt til at traske gennem 3 km mudder, så medbring holdbare og vandtætte sko. Du kan også campere i parken natten over for at slå skarer til udkigspunktet om morgenen.

6. Cerro Castillo Glacier

Patagonia har så adskillige gletsjere, at jeg til sidst stoppede med at tælle eller endda påpege dem, men dette var første gang, jeg lagde øjne på en gletssø så blå, og det var det, der gjorde Cerro Castillo så speciel. Den sorte klippe, hvide gletsjer og lyseblå sø kombineret på en markant måde sammenlignet med andre velkendte vandreture i Patagonia, som ikke havde så mørke, stenede bjerge.

Det er muligt at vandre der og tilbage på en dag, og selvom den er stejl, tilbyder vandreturen en smuk panoramaudsigt over de omgivende flerfarvede bakker, der ville gøre det værd at energi, selv uden gletsjeren øverst.

7. Marmorhulerne

Disse marmorhuler over General Carrera Lake (sygeligt, de samme grundlæggeren af ​​North Face døde i tidligere i år) er det, der gjorde byen Puerto Río Tranquilo berømt.

De er blevet skåret ud af det klare blå søvand, og nogle af dem er store nok til at tage en båd igennem, hvilket giver dig en chance for at tjekke SWirling formationer og marmorens gule, hvide og grå farver. Bådturen varer cirka en time og koster ca. 10.000 CLP pr. Person.

8. Exploradores gletsjer

Da jeg spurgte den lokale guide, hvor længe ture fra Exploradores -gletsjeren har været på, sagde han, at det kun har været et par år. Så fortalte han mig, at selvom han voksede op bedst i nærheden af ​​det hele sit liv, fandt han kun ud af gletsjeren for fem år siden. Det er det, der gør denne gletsjer til en så cool at udforske: den opdages stadig. Hver måned eller deromkring dannes en ny bølge eller hul i isen, når gletsjeren smelter.

Turen afgår fra Puerto Río Tranquilo (den samme by med de førnævnte marmorhuler), og det tager cirka to timer at køre til trailhead. Derfra er det en 2- til 3-timers gåtur til gletscher-morænen og til sidst til isen. Turen koster kun 50.000 CLP, ca. 1/3 af udgifterne til de meget mere kendte gletsjere sydpå, skønt det kræver lidt meget mere kondition på grund af den lange vandretur ind.

9. O’Higgins gletsjer

Villa O’Higgins er den sidste by på Carretera Austral, og hvor man kan tage en båd forbi O’Higgins -gletscheren til det, der officielt er den mest fjerntliggende grænsepost i Chile.

Et attraktivt træk ved denne gletsjer, ligesom Exploradores, er, at det ikke er næsten som gik til som grå gletscher eller Perito Moreno ned syd, så der er masser af bådplads. Glacieren er over 300 meter høj, og båden giver en chance for at komme tæt på, mens han nyder en whisky med noget gletsjeris i den.

Derfra er dit eneste valg at vende tilbage til feriehjem O’Higgins med båd eller tænde på den chilenske grænse.

10. No-Man’s Land

Efter at have forladt båden og Carretera Austral, er det en 22 km gåtur ind i Argentina. Så for mange af dagen var jeg bogstaveligt talt to steder på én gang. Eller måske bare midt i intetsteds. Jeg kunne ikke finde ud af den ene ud. Dele af stien er utroligt mudrede, og hvis du forsøger den, bliver du nødt til at krydse dem med alle dine ting – medmindre du kan klare at ansætte en hest, hvilket jeg ikke kunne, fordi de var på en pause den dag.

Den største fordel ved at gøre dette, bortset fra at undgå backtracking for at komme tilbage til Argentina, er muligheden for at se den velkendte Mt. Fitz Roy bagfra. Det er en sjælden udsigt over et temmelig velkendt bjerg!

11. Cerro Torre

Efter at have gået gennem No-Man’s Land, ankommer du til El Chaltén, som vil have meget flere turister-men ved at vandre stierne vil det blive tydeligt hvorfor. Bjerge er meget unikke udseende, enorme og fulde af gletsjere. Plus, dette er en meget meget mere tilgængelig del af Patagonia, der forbinder til Argentinas større og mere rejste Ruta 40.

Stien fra byen til Cerro Torre er temmelig flad og let for mange af vandringen, men den er lang, på 22 km i alt. Hele vejen der vil du støde på forskellige udsigter og foto-ops af Cerro Torre, før du når søen lige før det velkendte bjerg. Det er den eneste i området med tre kontinuerlige toppe, populære blandt dygtige klatrere.

12. Paso Viiento

Der er fem stier i Patagonia, som du kan se det sydlige patagoniske isfelt fra, og Huemul -kredsløbet uden for El Chaltén, Argentina, er en af ​​dem. Det giver en af ​​de meget mere fremragende 180-graders udsigt over isfeltet, som du ser, uden at skulle lave en ekspedition til selve gletscheren.

Det er ikke uden dens udfordringer: Du er nødt til at gå over en stenet ismoraine i timevis for at komme dertil, hvilket er kode for at prøve ikke at falde i revnerne og dø, fordi ingen er ved for at redde dig. Plus, du er nødt til at leje en sele og pully for at krydse et par floder. Du er også nødt til at bære absolut alt med dig, som du har brug for, inklusive mad, telt, sovepose og madlavningsudstyr.

Det er en stor indsats, men det er en måde at se en af ​​de mest komplette udsigter over det sydlige patagoniske isfelt fra en sti.

13. Ruta 40 lige uden for El Chaltén

Tag en lang gåtur ud af byen, cirka en kilometer eller deromkring langs den velkendte Ruta 40, Argentinas længste vej, og du vil se dette syn på Monte Fitz Roy (det højeste bjerg i midten), Cerro Torre, og bjergkæden, der er på Patagonia -brandmærket.

Det er et fantastisk sted for et foto for at få det til at se ud som om du går ind i paradis-og en måde at se hele den velkendte bjergkæde på én gang på én gang. Udsigten bliver bedre, når du fortsætter ned ad vejen, så medbring et skateboard, hvis du vil lave en dag ud af det og fortsætte.

14. Condor Lookout

Dette udkig lige over El Chaltén er et godt sted at se solen, når den stiger og reflekteres på Monte Fitz Roy. Det handler kun om 15 minutters gang fra Ranger-stationen i byen til udkigspunktet, hvilket gør det så meget meget mere tilgængeligt til en tidlig morgenvandring end at prøve at nå Fitz Roy eller Cerro Torre ved solopgang.

Medbring en forlygte og se, når bjergene bliver røde, når solen rammer dem. Et ægte must-gør, hvis du befinder dig i El Chaltén.

15. Refugio DicksonYou can’t go to Patagonia without going to the crown jewel, Torres Del Paine national Park in Chile. It’s a source of national pride for Chile, and those who visit the park rapidly understand why. The rock formations are Chile’s answer to those around El Chaltén, with their own three spires over a glacial lake.

The many well-known trek there can be taken in three ways, as a Q (the longest), as an O (which takes about eight days), or a W (which takes five). The only way to see this beautiful part of the trail is to take the O. I loved it because it’s one of the most tranquil campsites, and the friendly rangers who play soccer there and passed around a box of red wine with me only made it much more fun.

16. Paso John Gardner

For those who do the O and Q treks, you have to summit the Paso John Gardner at 1,200 meters, which is the toughest part of the trail (but not as difficult as the Huemul Circuit!). This is another chance to see the southern Patagonian Ice field from a hiking trail, and you’re next to it pretty much all day after the pass. I even got a rainbow to guide my way.

It’s also the only way to see the Grey Glacier from above, so if you want to hike next to a well-known glacier all day, you’ve got to do the O!

17. French Valley

The French Valley is part of the W trek, and the best thing is you don’t have to carry all of your gear along with you for this one because it’s a trek up and then back down and out to rejoin the trail.

If you’re tempted to just go partway, count on me, you ain’t seen nothing yet! The very end is the prize. It’s a panoramic view of the surrounding mountains and a closer look at numerous of the park’s glaciers and well-known peaks carved out practically like a bowl, with mountains all around you. It’s a challenging and rocky hike, so bring along hiking poles to help your knees out.

18. The Torres (of course!)

The Torres are what made the park famous, and when you see them for yourself, it’s apparent why: they’re giant, jagged peaks covered with a glacier and positioned perfectly for the sunrise. The red reflection of the sun on them is amazing, but if you want to get them all to yourself, hike up in the afternoon for sunset. You won’t get the amazing glow on the rock, but there won’t be numerous others around, which is a good benefit. I went up both at sunset and sunrise and was glad to have had a chance to see it both ways.

***
Patagonia is an amazing part of the world, and this list could have easily been double or triple this length. For those who delight in hiking or those who just want to dabble a bit in the great outdoors, there are options there for just about everyone.

Kristin Addis is a solo female travel expert who inspires women to travel the world in an authentic and adventurous way. A former investment banker who sold all of her belongings and left California in 2012, Kristin has solo traveled the world for over eight years, covering every continent (except for Antarctica, but it’s on her list). There’s practically nothing she won’t try and practically nowhere she won’t explore. You can find much more of her musings at Be My travel Muse or on Instagram and Facebook.

Book Your trip to Chile: Logistical suggestions and Tricks
Book din flyvning
Use Skyscanner or Momondo to find a cheap flight. They are my two favorite search engines because they search sites and airlines around the globe so you always know no stone is left unturned. start with Skyscanner first though because they have the most significant reach!

Book din indkvartering
You can book your hostel with Hostelworld as they have the most significant inventory and best deals. If you want to stay somewhere other than a hostel, use Booking.com as they consistently return the most affordable rates for guesthouses and cheap hotels.

Glem ikke rejseforsikring
Rejseforsikring vil beskytte dig mod sygdom, skade, tyveri og aflysninger. Det er omfattende beskyttelse, hvis noget går galt. I never go on a trip without it

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *