Uncategorized

Cuba med et drys af Spanien – der oplever den unikke side af Cienfuegos

Byen Cienfuegos findes på den sydlige kystlinje af Cuba såvel som kaldes “Sydens perle”. Der er omkring 1.500 neoklassiske bygninger her, en fæstning, der blev brugt til at beskytte mod pirater i 1700’erne, et af de vigtigste marinebaner, en lang strandpromenade og … et spansk Flamenco -kulturcenter.

Som en metode til at forsøge at fordybe os i den cubanske livsstil, få en god fornemmelse for landet, samt opleve hjemmelavede måltider, besluttede vi at blive i Casa Speciales (Homestays), da vi rejste i Cuba. For ikke at nævne, at blive i CASA’er virkelig hjulpet med vores Cuba -budget.

I byen Cienfuegos boede vi på El Patio Andalú, som ikke kun var hus til et bemærkelsesværdigt par, men også hus til Flamenco Cultural Center.

Af alle de ting, vi troede, vi ville opleve, mens vi backpacking Cuba, var den spanske flamencokultur ikke en af ​​dem!

(Gå ikke glip af den hurtige video i slutningen af ​​Flamenco Dancing)

Så snart vi dukkede op på gæstehuset (som kun var en to minutters gang fra busstationen), forstod vi, at vi kunne lide det. Joel såvel som Ivet var varme såvel som indbydende, og de handlede ligeledes omkring vores alder, hvilket tilføjede et helt andet (sjovt) aspekt til opholdet. De to af dem er et par af de mest innovative mennesker, vi nogensinde har mødt! Joel er en kok, danser, sanger, musiker såvel som skuespiller, mens Ivet er en sanger, maler såvel som musiker.

Hvor skal man bo i Cienfuegos

Vi nød virkelig vores ophold på Casa El Patio Andalu! Joel såvel som Ivet var fremragende hold såvel som Flamenco -elementet tilføjede virkelig et unikt aspekt til vores ophold.

☞ Klik lige her for at se de seneste omkostninger ved Casa El Patio Andalu på Airbnb

☞ Klik lige her for at se alle tilbudte logi i Cienfuegos på Airbnb, samt klik lige her for at sammenligne omkostninger på mellemrum i Cienfuegos på Booking.com

Joels husstand var oprindeligt fra den andalusiske kystlinje i Spanien såvel som både han såvel som Ivet har et blødt sted, når det kommer til landet. Joel har endda rejst der i fortiden så godt som ikke kan få tilstrækkelig af det. Vi heldigvis såvel som dukkede op på hostalen i en weekend, hvilket er, når flamenco -forestillingen sammen med traditionel dans, sang såvel som poesi finder sted.

Der er ligeledes en speciel madmenu med produkter fra den andalusiske region i Spanien. Området i baghaven var pyntet godt med alle ting spansk: en rød kappe (Muleta), sort sombrero hat, kraniet i en tyrens hoved såvel som andre chancer såvel som ender.

Denne 14 år gamle kvinde kan virkelig danse! Flamenco -aftenen var fantastisk
Flamenco er en fascinerende type melodi såvel som dans. Kunstnere er ekstremt seriøse, mens de danser såvel som ekstremt animeret, mens de synger. Fødder, der stampes, håndklappende såvel som finger, der er snappet af bandet såvel som publikum, opfordrer dansere til at udmærke sig!

Aftenen var fuld af traditionel poesi, fantastisk dans af en 14-årig praktikant af Flamenco, parret dans med Joel såvel som hans studerende samt musik samt sang fra vores værter, Joel såvel som Ivet.

Venner såvel som naboer kom ind til middag såvel som på typisk cubansk måde, begyndte spontant at synge, klappe deres hænder såvel som at producere et trommeslag på bordet såvel som stole. Spansk vin flød, cubanske cigarer blev røget, såvel som alle havde en fremragende tid.

De farverige bygninger i Cienfuegos var smukke!
Vi endte med omkostninger 4 nætter i Cienfuegos såvel som selvom vi så et par af de primære seværdigheder, vandrede ned ad fodgængergaderne, nød mad ved havet såvel som endda opdagede nogle kofangerbiler og lastbiler en eftermiddag, vores primære oplevelse af Byen var sammen med Joel, Ivet, deres unge søn såvel som deres venner. Vi hang ofte med dem, delte mange måltider såvel som cigarer sammen såvel som selvfølgelig gode tilbud af vin, øl såvel som mojitos.

At spille dominoer er en fremtrædende fortid i Cuba
At se de primære attraktioner i en by eller et land er noget, som alle ønsker at gøre (os selv inkluderet). Det, der får et land til at krydse, er dens mennesker. At tilfredsstille de lokale såvel som at opdage om deres kultur vil berige din rejseoplevelse, producere varige minder samt skabe livslange venskaber.

En fremragende ven!

Er det ikke, hvad rejsen handler om? Vi ønsker at give en ekstremt enorm tak til Joel såvel som Ivet for at gøre vores se til Cienfuegos til en speciel. Vi er stadig i at komme i kontakt med dem i dag.

Rejseforsikringsdækning for Cuba

Du kræver to Har rejseforsikringsdækning for at rejse til Cuba. Det er virkelig obligatorisk, at alle rejsende har forsikring, såvel som du måske eller måske ikke bliver bedt om at vise bevis for forsikringsdækning ved ankomsten. For at få et gratis tilbud fra World Nomads, skal du bare gå ind på dine detaljer nedenfor:

Tjek denne ekstremt hurtige video af vores spanske nat i Cuba!

Vil du have flere Cuba -artikler?! Undersøg disse:

Planlægning af en tur til Cuba: opgaveliste inden rejsen (opdateret maj 2015)

Farvel Guatemala, hej Cuba! Vores rejse fra Lake Atitlan til Havana

Havana, Cuba – Kan dette være vores nye yndlingsby? (Med video)

At finde den ægte Cuba i Vinales

Den ultimative guide til separat rejser Havana, Cuba

Den ultimative guide til uafhængig rejse i Cuba

En særlig tak til hostelsclub.com såvel som til Joel & Ivet for at være sådan en fremragende besiddelse såvel som venner! Selv hvis du ikke planlægger at blive her, foreslår vi at komme forbi for flamenco såvel som til deres mundvandende spanske menu? Som altid forbliver alle tanker såvel som udtalelser vores egne på trods af enhver form for gratis tjenester, der er modtaget.

Kan lide det? Pin det! ?

Ansvarsfraskrivelse: Geder på vejen er en Amazon -partner såvel som ligeledes et tilknyttet selskab for nogle andre detailhandlere. Dette betyder, at vi foretager provision, hvis du klikker på links på vores blog samt køb fra disse detailhandlere.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *