Vietnam har altid været en fremtrædende turistdestination for alle, der ønsker at se mere af verden såvel som det ikke kun er siden nøjagtigt, hvor overkommelig det er. Med sin rige historie såvel som lignende fascinerende kultur er landet den perfekte gateway til at komme i gang med din globetrotting!

Foto af Radek Kucharski CC med 2.0
Hvilken meget bedre placering for at begynde din turné end i landets hovedstad, Hanoi. Som et af landets centre for kultur, handel såvel som underholdning er det den perfekte introduktion til dette dejlige land. Denne nordlige Vietnam -by blander det gamle med den nye, der producerer en perfekt rejsedestination for både lokale såvel som udlændinge.

Foto af Guerretto CC med 2.0

På nuværende tidspunkt er det den næststørste by i landet såvel som også en af de hurtigst voksende. Det har ligeledes endt med at være et foretrukket ferieområde for dem, der ønsker at forstå mere om dette sydøstlige orientalske land.

Tag en bus, færge eller træne til verdens fineste placeringer
,

,

Find mine rejsebilletter

Er du parat til at se mere af denne nordlige Vietnam -skønhed? Vi har samlet et par af de allerbedste oplevelser, du nogensinde vil have, mens du er i Hanoi.

Indholdsfortegnelse

1. Grib nogle pho
2. Se Water Puppet Show live
3. Se tilbage på historien
4. Tilbring en dag i det gamle kvartal …
5. … eller det franske kvarter!
6. Gå køb i Van Phuc Silk Village
7. Nyd Hanoi -nattelivet
8. Opdag logi i Hanoi, Vietnam
Hvor skal man bo i Hanoi, Vietnamwhere for at bo i Hanoi, Vietnam, hvis du er en backpacker
Hvor skal man bo i Hanoi, Vietnam for husholdninger eller par
Hvor skal man bo i Hanoi, Vietnam, hvis du vil have luksus

Ofte stillede spørgsmål

1. Grib nogle pho

Foto af Raita Futo CC med 2.0
Der er intet snarere som smagen af bløde risnudler gennemvædet i velsmagende, varm bouillon lavet med enten oksekød eller kylling. Bare den, der troede på det, gør dig allerede sulten, ikke sandt?

Som oprindelsen af denne mundvandende skål vil ingen Northern Vietnam-rejse være total uden den autentiske Pho-oplevelse. Gå rundt i byen, så godt du vil opdage gademadsboder, der sælger denne delikatesse spredt rundt på stedet. Prøv en så godt, som du måske bare bliver overrasket over, hvad skjult perle du måtte finde.

Foreslået turné: Denne foodie -turné får dig til at opleve et par af de allerbedste vietnamesiske favoritter såvel som regionale delikatesser på denne side af landet.

2. Se Water Puppet Show live

Foto af Dennis Jarvis CC BY-SA 2.0
En af byens stolthed er deres vidt kendte TAG Long Water Puppet-biograf, hvor man kan se gengivelser af regionale vietnamesiske historier såvel som legender med udnyttelsen af dukker, der tilsyneladende flyder over vandet. Denne skik er stadig ekstremt meget en del af den regionale kultur såvel som er en af byens primære attraktioner. Sørg for at booke dine billetter så tidligt som du kan, da disse fremragende forestillinger kan blive tilbudt hurtigt!

Foreslået turné: Denne specielle Hanoi Night Out -billet giver dig meget bedre få adgang til showet såvel som en mulighed for at prøve et par af Hanois specialiteter med din oprindelige guide

3. Se tilbage på historien

Foto af Jean-Marc Astesana CC BY-SA 2.0
En tur, som du ikke skal gå glip af, mens du er i byen, turnerer sine historiske vartegn for at få et glimt af fortiden. Landet har gennemgået store ændringer i hele sin historie såvel som det virkelig er ydmyge at opdage om, hvad de gik med for at være, hvor de er lige nu.

Hoa lo fængsel, Ho Chi Minh Mausoleum såvel som den ene søjle -pagode er et par af de mest bemærkelsesværdige historie i byen. falder med for at se byen i et andet lys.

Foreslået turné: Book denne dagstur til en autentisk Hanoi Life -oplevelse.

4. Tilbring en dag i det gamle kvartal …

Foto af Richard Mortel CC med 2.0
Hvis du nævner Hanoi, er en ting, der kommer til at tænke på det gamle kvarter, et af byens mest fremtrædende distrikter. Her vil du opdage en perfekt balance fra fortiden såvel som nutid, da generationer gamle gader bliver stilt op med moderne boder såvel som virksomheder. Det er bestemt et hotspot for alle, der ønsker at få det allerbedste ud af deres besøg!

Foreslået turné: Denne sjove madturné giver dig mulighed for at tjekke det gamle kvarter, fører dig til de allerbedste butikker i samfundet såvel som vil endda lade dig smage de mest fremtrædende delikatesser i området!

5. … eller det franske kvarter!

Foto af A_BRLNR CC BY-SA 2.0
Bortset fra det gamle kvartal er en mere fremtrædende destination i byen det franske kvarter, hvor de fleste ambassader, regeringsbygninger, fornemme virksomheder samt hjem ligger. Det franske kvartal har denne unikke skønhed takket være dens franske designstilbygninger, der stiller op ad gaderne.

Foreslået turné: For at se mere af Hanoi French Quarter samt hvad det har at tilbyde, skal du booke denne personlige turné.

6. Gå køb i Van Phuc Silk Village

Denne er til tHan fashionistas, der ikke kan få tilstrækkelig shopping, især når han rejser! Van Phuc Silk Village er bare et hurtigt kørsel væk fra finansieringen såvel som det fineste forståede for at skabe traditionel silke. Oplev dig selv vævning (ordspil beregnet) med de forskellige butikker rundt om i området, der sælger et par af de silke af bedste kvalitet, du nogensinde vil finde.

Foreslået turné: Denne Van Phuc Silk Village Half-Day Tour inkluderer allerede transport, så alt hvad du skal gøre er at læne sig tilbage, slappe af og forberede dig på shopping!

7. Nyd Hanoi -nattelivet

Foto af Chatnarin Pramnapan CC med 2.0
Den fineste metode til at hætte en udmattende dag med oplevelse er ved at få en flaske øl (eller måske endda to, hvis du ønsker det!). Finansieringen har et par af de mest fascinerende pubber såvel som barer i byen såvel som det er en dejlig oplevelse at pakke dit ophold i Hanoi.

Nogle forslag er 88 Lounge i Tay Ho for nogle fornemme drikkevarer, båse rundt i BIA Hoi-området for den autentiske Hanoi-oplevelse, såvel som placeringer som 1900 eller Savage, hvis du er i fuldt blæst fest.

8. Opdag logi i Hanoi, Vietnam

Hvor skal man bo i Hanoi, Vietnam

Hvor skal man bo i Hanoi, Vietnam, hvis du er en backpacker

Vi ses på Lily’s

Pris: En seng i et blandet sovesal koster omkring $ 6; En traditionel tvillingplads er for $ 26

Timer: Indtjekning fra 14:00 indtil 00:00

Stil: Moderne

Stjerne: 4,5 stjerne

Placering: 16 Ngõ Huyện, Hàng Trống, Hoàn Kiếm, Hà Nội, Vietnam

Booking: Booking.com, Agoda

Du kan ligeledes forstå mere om se dig på Lily’s ved at læse anmeldelserne.

Hvor skal man bo i Hanoi, Vietnam for husholdninger eller par

Aquamarine Hotel samt rejser

Pris: En deluxe dobbelt tvillingplads er omkring $ 25; Suite koster omkring $ 37

Timer: Indtjekning fra 14:00 indtil 00:00

Stil: Moderne

Star: 5 -stjernen

Placering: 46 lương Văn Can, Hàng Gai, Hoàn Kiếm, Hà Nội 100000

Booking: Booking.com, Agoda

Du kan ligeledes forstå mere om Aquamarine Hotel samt rejse ved at læse anmeldelserne.

Hvor skal man bo i Hanoi, Vietnam, hvis du vil have luksus

O’Gallery Majestic Hotel & Spa

Pris: Et Deluxe -dobbeltrum er omkring $ 98; En udøvende dobbeltplads er omkring $ 230

Timer: Indtjekning fra 14:00

Stil: Moderne

Star: 5 -stjernen

Sted: 38 Trần Phú, điện Bàn, Ba đình, Hà Nội 100000, Vietnam

Booking: Booking.com, Agoda

Du kan ligeledes forstå mere om O’Gallery Majestic Hotel & Medical Spa ved at læse anmeldelserne.

Ofte stillede spørgsmål

1. Præcis hvordan kan jeg få et visum til Hanoi?

Hvis du er en filippinsk rejsende, kan du bo i Vietnam i 21 dage uden visum! Alt dit krav er dit pas såvel som tur-retur billetter. De fleste ASEAN -lande har heller ikke brug for et visum, når de går til Vietnam. Der er ligeledes et par vestlige lande som Storbritannien, Tyskland såvel som mere, der ikke har brug for et visum, forudsat at de kun opholder sig i landet i en bestemt periode.

2. Er det risikofri at rejse til Hanoi?

Ja, det er ret risikofri i Hanoi. Selvfølgelig er du stadig nødt til at forblive årvågen på alle tidspunkter, ligesom når du rejser til andre steder for at forhindre, at du bliver svindlet eller lommet. Når du rejser rundt, skal du sørge for kun at rejse betroet taxa eller booke et greb, eller hvis du har et vietnamesisk nummer, kan du ligeledes registrere dig (en lignende app til at gribe dog på vietnamesisk).

3. Er det dyrt at besøge?

Slet ikke! Vietnam er en virkelig budgetvenlig destination generelt. Du kan endda få dig et anstændigt måltid til så lavt som $ 1! Indkvartering er også meget omkostningseffektive ($ 6 for en seng i et hostel er ikke dårligt!) Ud over offentlig transport.

4. Jeg er fra Filippinerne, nøjagtigt hvordan kommer jeg til Hanoi?

Der kommer en masse flyvninger fra forskellige lufthavne i landet, der går til Hanoi på rutinemæssig basis. Du kan endda være heldig at score sædsalg, hvis der er nogen!

5. Hvornår er det allerbedste tidspunkt at gå til Hanoi?

For at få mest muligt ud af din rejse er det allerbedste tidspunkt at gå mellem februar til april. Dette er, når foråret er tilgængeligt i såvel som vejrets hovedsageligt klare.

Er du på Pinterest? Pin disse!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *