Uncategorized

TNN: 4 Legendariske metoder til at rejse verden

Hej alle sammen, har du nogensinde drømt om at gå over et kontinent? Cykling fra kystlinje til kyst? Trekking med de største bjerge? Har du nogen form for rejsebeholder med at liste produkter, som du endnu ikke har krydset?

Vil du online et liv med legendariske verdensomspændende eventyr … men forstår ikke, hvor du skal starte?

Det er her Dave såvel som Deb of the planetd kommer ind!

Dette par har taget utallige unikke rejser rundt om i verden, såsom … 12.000 km turné d’afique cykelløb 14.000 km mongolsk rallybiler og lastbilløb fra London til …

Hej! Undskyld at afbryde men ….

Det ser ud til, at du har snublet over en artikel om abonnent-kun!

(Allerede et medlem? Log ind her.)

Denne artikel er udelukkende til medlemmer af Nomadic Matt Plus! NM+ er vores medlems eneste program, der giver besøgende som dig selv får adgang til til bonusblogindlæg. Medlemmer får ligeledes gratis bøger, guidebøger, blogging-kurser, får adgang til vores begivenheder, begivenhedsudskiftninger, månedlige gaver, T-shirts, specielle pengebesparende rejsemæssige rabatter samt mere!

Som medlem af Nomadic Matt Plus får du ikke kun masser af fordele til at gøre dine rejser billigere, men du hjælper os med at producere det dybtgående rejsemateriale, du elsker!

Bedst af alt, at abonnement koster mindre end udgifterne til frokost!

Hvis du ønsker at få adgang til denne artikel (såvel som 100+ andre artikler med kun medlemsartikler) såvel som alle disse andre fantastiske frynsegoder, skal du deltage i Nomadic Matt Plus samt begynde at få mere ud af dine rejser i dag!

Lær mere

Log på

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *