Uncategorized

Spirit of Fars Day-Boze-baserede gavekoncepter til far

Hvad man skal få far til fars dag behøver ikke at være en vanskelig (eller klichetunge) opgave. Nogle gange fungerer det bare på et tema. Lige her er ni alternative åndsbaserede gavekoncepter til den drikke far, som du sandsynligvis ikke har hørt om.

At tænke på gaver til fars dag er et vanskeligt job. Der er altid push-back mod at spille ind i klichier som sokker, grill ting eller værdikuponer til en hardwarebutik. Såvel som hvis han drikker, er sprit altid en god mulighed.

Den sjove ting er undertiden bloke, der bare vil have nye sokker, skinnende nye værktøjer til Braai eller endda bare en grund til at strejfe målløst rundt om Bunnings i et stykke tid.

Nogle gange vil vi bare have en erstatningsflaske af vores yndlingsånd.

Men hvis du stadig er bekymret for at være grundlæggende med dine gavevalg, er der ikke noget galt i at sætte et spin på gamle temaer.

Disse merino uldsokker, denne bog om amerikansk stil grillsaucer eller denne bemærkelsesværdige Leatherman Skeletool alt-i-en multitool er fremragende eksempler på det.

Og snarere end bare at gå ned i Grog Shop såvel som at gribe den nøjagtige samme flaske som sidste år for ham, lige her er nogle andre koncepter, der stadig vil markere en fars dagboks, men det vil også også tilføje lidt rækkevidde.

Spirit of Fars Day – 9 af de allerbedste ånder til fars specielle dag

Her er ni ånder for at skifte en farsdagsgave til at være noget virkelig specielt.

Til vodka -drikkeren

Alle har hørt om Gray Goose, Absolut såvel som Stoli, såvel som de har det godt, men hvad med noget med lidt mere nuance?

Kavka Vodka er en traditionel polsk vodka, hvis opskrifter forud for russiske vodkas. Glat som glas dog med utrolig dybde såvel som tekstur, viser denne vodka dig nøjagtigt, hvor stor de ægte ting kan smage.

For mixologen

Bortset fra at være i den mest dejlige flaske, vi nogensinde har set, er St Germain Elderflower Likør en cocktail-makers fineste ven.

Denne kunsthåndværkede franske likør, lavet af håndvalgte ældre blomster, bringer en unik række smag-fra sødme til citrus såvel som blomster såvel som tropiske frugtnotater-til en drink. Ligesom dette. Så godt som jeg nævnte ser det ganske godt ud på din bar?

For Gin Sipper

Australiens håndværksgin-bevægelse ser ud til at skabe mere såvel som mere verdensslående gins hver dag. Jeg er konstant imponeret over, hvad Aussie Distillers skaber.

Fra de nordlige forstæder af Melbourne Vic har intet destilleri fire fremragende gins, som du kan tjekke ud her. Dog er deres marinestamina gin – den intet overordnede – den bedste.

Når man sidder ved 57,4% ABV, skal denne gin slå dit hoved af, men det er glat såvel som fyldt med smag. Lyserøde kvinde æbler, citrus, smag såvel som en velsmagende, næsten røget einer note bringer så meget til enhver form for gin blandet drikke, du lægger den i.

På den mørkere side af tingene har Sydney-baserede Goodradigbee Distillery en rig gylden tønde-alderen gin, der er ret speciel kaldet Sweetwater Gin.

Der er et par tønde-alderen gins omkring, men ikke mange bruger indfødte hårdttræ som Goodradigbee, der har produceret terninglignende tønder fra Ironbark Heartwood.

Den træagtige smag fra Ironbark sidder smukt blandt gins botanik af anis myrtle indfødte citrus, highland peber bær, batlow æbler samt einer. Dette er en fremragende sipping gin – ny eller på klipperne – og fungerer endda godt i en beskidt Martini.

Du kan tjekke mere om Goodradigbees tre gins her.

Til whisky -drikkeren

Jeg kan muligvis komponere en hel historie om whisky -anbefalinger – især med så mange ekstraordinære Aussie -whiskyer, der er tilgængelige i øjeblikket.

Men jeg har været fan af Westward Distillery i mange år nu. Fra en brygningsbaggrund har denne amerikanske single malt whisky destilleri (i modsætning til bourbon eller rug, som er mere typisk i staterne) taget deres whisky endnu længere ved at aldre den i ex-pinot noir-fade.

Du kan tjekke vores fulde evaluering på Westward’s Pinot Noir Cask Single Malt her, men tage det fra mig: disse ting er virksomheden.

Til cognac -kenderen

Hennesy, Remy såvel som Courvoisier skridt til side. Dette er min nye favorit VSOP. Ud over en arv, der går tilbage til 1838, har Monnets hjem en spændt historie med at skabe et par af de fineste au-de-vie ånder i verden.

I alderen i mindst fire år i franske eg -fade fra Limousine -regionen er Monnets VSOP Cognac storslået. Pakket med rige frugter, honning såvel som nougat, krydderi, læder såvel som vanilje, er denne cognac i en egen liga.

Til tequila -aficionado

For at telefonopkald Tequila Tequila skal det naturligvis fremstilles med agaveplanter dyrket såvel som destilleret i Mexico. At have perfekte vækstbetingelser for disse gigantiske spiky sukkulenter lige her i Australien betyder dog, at håndværksdestillører lige her producerer nogle ekstraordinære iterationer af denne ikoniske mexicanske ånd.

Vejen op i Atherton TablelandsI Far North Queensland har Install Onkel Distillery produceret en ældre ‘Anejo’ agave -ånd kaldet Dirt Road Dark. I alderen i to år i amerikanske eg tønder har Dirt Road Dark en dyb ravfarve såvel som silkeagtig vanilje, toffee såvel som kokosnødaromaer, skønt der stadig er en flygtig whiff af olieagtig agave.

Du smager også vanilje såvel som toffee, men der er ligeledes en nødlighed såvel som agave ‘funk’, der begrunder denne fremragende ånd. Sip det pænt eller skyd det ind for whisky i enhver form for traditionel cocktail.

Her er mere på Mt Onkel’s Dirt Road Range.

For Rum Rebel

I betragtning af al den sukkerrør, der vokser her, er det aldrig fornuftigt for mig, at Rum ikke er Australiens nationale ånd. Efter at have udtalt, at Rums popularitet vokser igen – især da folk finder ud af, at det ikke er alt Bundaberg.

Fra installation af onkeldestilleri – det nøjagtige samme destilleri, der gør grusvejen mørk, er Iridium rom fra Far North Queensland et usædvanligt eksempel på nøjagtigt, hvor stor Aussie -rom kan være.

Fremstillet med sukkerrørsirup snarere end mere almindeligt anvendte melasse, er denne guldrom-der blev alder i mindst fem år i ex-røde vin tønder-fremragende. Glat såvel som sprængt med fudge, kanel, urter såvel som honning, dette er en romfan’s rom.

Men hvis krydret rom er dagens smag, skal du smide din kaptajn Morgan såvel som Sailor Jerry. Stone Pine Distillery i Bathurst NSW gør Dead Man’s guld.

Denne guldkrypede rom er så helt afbalanceret-en dygtig udformet tønde-alderen rom forgyldt med velsmagende smag af smøragtig ristet kokosnød, toffee, vanilje såvel som kanelmyrtle.

Tjek vores evaluering af Dead Man’s guld her.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *