Uncategorized

10 fineste ting at udføre i Andros, Grækenland [med foreslåede ture]

Planlægger du at rejse til Andros, Grækenland snart? Tjek vores ideer nedenfor om de ting, der skal optræde i Andros med foreslåede ture!

Foto af Giacomo Gasperini CC BY-SA 2.0
I den nordligste del af de græske cyclades øhav, vil du opdage øen Andros. Øens dejlige landskaber integreret med en hel del krystal Fjern vand i strande er en fremragende såvel som bedste destination for din næste sommerflugt! Ud over at overveje, at det er i nærheden af ​​Athen, som er Grækenlands hovedstad, er det meget lettere at gå lige her meget lettere sammenlignet med andre græske øer.

Andre artikler, du kan læse:

10 fineste ting at udføre i Delos, Grækenland [med foreslåede ture]

Sådan tilbringes dine 5 dage på øen Kreta i Grækenland

10 fineste ting at udføre i Samos, Grækenland [med foreslåede ture]

5 grunde til, at vi måske online lykkeligt nogensinde på Kreta, Grækenland!

Chania, Kreta – Find Grækenland blogtrotters tur: fem sanser, en sjæl

Indholdsfortegnelse

Liste over fineste ting at udføre i Andros, Grækenland

1. Vitali Beach
2. Zorkos Beach
3. Achla Beach
4. Agios Petros Beach
5. Goulanderis Museum of Contemporary Art, Andros
6. Arkæologisk Museum of Andros
7. Platia Afanous NAFTI
8. Tower Agios Petros
9. Cyclades Olive Museum
10. Kloster af panachrantos
11. Opdag logi i Andros, Grækenland
Hvor skal man bo i Andros, Grækencebudget Hotel
Luksushotel

Sådan går du til Andros, Grækenland fra London

Liste over fineste ting at udføre i Andros, Grækenland

1. Vitali Beach

En ekstremt dejlig såvel som temmelig lille strand med fine småsten, krystal fjerner farvande, et par solsenge samt en fantastisk såvel som diskret strandbar med god mad såvel som usædvanlige cocktails. At få adgang til er ikke desto mindre ikke så enkel, men et must-try, når du er i Andros.

2. Zorkos Beach

Denne strand kan være kedelig at nå, især hvis du kommer fra den sydlige del af øen, men den kompenserer dig, når du til sidst er der. Stor i længden, med solsenge i et lille afsnit samt tyndt placeret, med masser af areal til at placere din paraply såvel som krystal fjerne såvel som tiltalende farvande.

3. Achla Beach

En af de mest dejlige strande i Andros. Det kan nås med hverdagsudflugter fra Chora eller med en lang sti, der har en samlet på mindst 45 minutter inklusive en ekstremt naturskøn, dog ekstremt krævende vej. Selvom stien er temmelig lang og kedelig, validerer resultatet dig. Stranden er bare vidunderlig. Det har fjernet blåt farvande i et vidunderligt landskab.

4. Agios Petros Beach

En af de største strande på øen. Det har organiseret strandbarer, fjern krystalfjern farvande, rigelig auto -parkeringsplads såvel som lavvandede farvande, så husholdninger med små børn ville glæde sig over deres ophold her.

5. Goulanderis Museum of Contemporary Art, Andros

En fremragende udstilling i en fremragende bygning. En oase af forskellig appel er dette museum, der tilføjer endnu en grund til, at byen Andros er unik. Museet er en ægte perle for øen, både den langsigtede udstilling såvel som udstillingen af ​​den byzantinske kunstner er smuk. Bare husk, at museerne for moderne kunst har brug for absolut stilhed for at sikre, at kunden kan forstå værkerne.

6. Arkæologisk Museum of Andros

Det arkæologiske museum i Andros er virkelig en juvel. Komplet, smukt såvel som funktionelt med en række udstillinger såvel som en hel del information vil ikke efterlade nogen individuel utilfreds. Det er i den mest centrale del af landet såvel som har enkel adgang.

7. Platia Afanous NAFTI

En traditionel se til pladsen med den storslåede statue af Tombros, når du rejser til Andros Town. Det er værd at se på pladsen, da du ligeledes vil se ruinerne af slottet Andros Town. Det har en fremragende udsigt så godt som du kan tage fantastiske fotos.

8. Tower Agios Petros

Det er et velbevaret tårn, men ikke let tilgængeligt inde. Det er lidt svært at opdage så godt som har en vanskelig sti, men derfra er udsigten usædvanlig såvel som kompenserer vandrere såvel som besøgende.

9. Cyclades Olive Museum

Cyclades Olive Museum er en særlig oplevelse. Du kan have en rejse med tiden! Her vil du se400 år gamle gamle olivenmølle, som viser dig sjove såvel som interaktiv metode nøjagtigt, hvordan olivenolie er lavet, såvel som nøjagtigt hvordan du kan anerkende kvalitet, for eksempel. et besøg værd!

10. Kloster af panachrantos

Et af de mest dejlige klostre, du kan besøge. Vejen for at komme der er hård, da den har en 2 km grusvej, men når du dukker op, vil du blive belønnet med udsigt over hele øen såvel som klosteret selv. Følelsen af ​​fred såvel som sådan som både klosteret såvel som abbotterne giver dig er virkelig hidtil uset.

11. Opdag logi i Andros, Grækenland

Hvor skal man bo i Andros, Grækenland

Budgethotel

Aiolos Hotel annull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *