Uncategorized

Ser tilbage på 2016 – et år med store beslutninger

årene flyver forbi, med en hukommelse samt destination, der begynder at blande sig ind i det næste. Produktion af meddelelser som denne gør det muligt for os at læne sig tilbage såvel som vise på alt, hvad vi har opnået i løbet af året, såvel som at lade øjeblikke synke ind! Vi har set såvel som gjort en hel del i år, såvel som lavet nogle store beslutninger langs metoden – både i vores rejser, såvel som i vores karriere.

2012 var “et ekstremt uforglemmeligt år”

2013 var “et år med firsts”

2014 “startede såvel som sluttede med Mexico”

2015 var “et år af spontanitet”

Jeg kan godt lide at ringe til 2016 “et år med store beslutninger”.

Det hele startede i Barbados …

I januar var vi i Barbados hjem siddende såvel som kæledyr sidder to elskelige gyldne retrievere. Øen var smuk, strande var smukke såvel som folket var virkelig venlige. Vi nyder det, men da vi havde været i tropiske lande i over 2 år, var vi forberedt på noget andet.

Lad os gå til Østeuropa!

Selv om det ville være et chok for vores kroppe, såvel som det var en ekstremt lang afstand at rejse, ønskede vi en samlet ændring af natur (og klima), såvel som vi besluttede at tjekke østlige såvel som Centraleuropa.

Vi besøgte 13 lande fra 1. januar – 10. juni:

Barbados, Puerto Rico (USA), Tyrkiet, Bulgarien, Makedonien (FYROM), Albanien, Bosnien-Hercegovina, Kroatien, Montenegro, Italien, Malta, Tyskland samt Tjekkiet.

Denne tur var fantastisk, såvel som selvom vi ikke kunne se alle hjørner af hvert land, var vi i stand til at fokusere på et par af de primære byer såvel som regioner og følte at vi fik en ret stor stemning for dem. Vi tilbragte 2 måneder bor i Malta, 10 dage vej tripping omkring både Albanien samt Makedonien, samt 3 uger i både Italien såvel som Kroatien.

Den dejlige badeby Split, Kroatien, hvor vi lejede et hus i 2 uger
Vi tilbragte en uge – 10 dage på de andre steder, men ville helt sikkert gerne vende tilbage såvel som se mere. Denne bit smag af Europa har bestemt stimuleret vores rentesats i regionen, samt vi planlægger at gå tilbage en dag snart!

Tjek vores artikel:

Rejser østlige og centraleuropa – højdepunkter og rejsetilbud fra 5 fantastiske måneder

Se vores video, som viser dig alle vores højdepunkter fra 5 måneder?

Siger “ja” til offentlige taler

Vi fik en invitation fra World Tourism Forum til at tale om blogging som en industri, samt præcis, hvordan blogforfatterne såvel som store mærker kan arbejde sammen for at gavne hinanden. Dette var signifikant for os! Vi havde aldrig gjort nogen form for offentlige taler før, såvel som vi var virkelig beæret over, at amerikanske geder blev bedt om at tale på en sådan prestigefyldt begivenhed.

Vi besluttede, at selv om det ville være ekstremt nerve-racking, ville vi sige “ja” såvel som vælge det! Vi måtte også vælge, hvem der ville tale på vores vegne – nick eller mig selv. I sidste ende valgte vi Nick såvel som han gjorde et fremragende arbejde.

Læs meget mere om det her: Taler på World Tourism Forum i Istanbul

Tjek vores video!

Vi vender tilbage til Grenada … for sidste gang

Efter en bemærkelsesværdig 5 måneders tur omkring Østeuropa var vi parat til at vende tilbage til vores “hjem” i Grenada. I løbet af programmet på 3 år var denne ø vores husbase for et samlet om et år og en halv (omkring 6 måneder om året i 3 år).

Men efter denne sidste 5 måneder brugt på øen fra 10. juni – 10. november valgte vi, at vi ikke vender tilbage igen i 2017.

Vi ønsker 2017 at være et år med frihed. Vi ønsker, at det er bredt åbent, såvel som engagementfri som muligt. Samt selvom vi kan lide hundene, som vi tager vare på, og vi glæder os over Home & Pet Sitting, ønsker vi at kunne rejse præcis, hvordan vi vil uden nogen form for ansvar. Vi vil gerne blive tilbudt for enhver form for arbejdsrelaterede ture, der måtte opstå.

Denne beslutning var ikke let. Vi kan lide Grenada såvel som “vores” hunde, samt at have “gratis” logi er en bonus, men vi forstår, at vi har gjort det bedste valg.

Læs meget mere om vores beslutning her:

Det er på tide til vores næste eventyr: forlader Grenada og kommende rejseplaner

Vi sælger vores drone

Dette var en af ​​de væsentligste beslutninger, vi lavede i 2016. Mens andre blogforfattere såvel som på internetinfluencerne købte droner, forsøgte vi at tilbyde vores.

I løbet afVores tid i Grenada, vi havde mange samtaler centreret omkring vores videokamera gear samt om det var med at hjælpe eller skade vores rejseoplevelser, såvel som vores forretning.

Vi bekymrede den endelige tanke, der havde en drone, en motoriseret gimbal, 2 goproer, mikrofoner, undervandssæt samt et Sony NEX 6-videokamera var lige så godt meget gear til at bringe rundt (og bekymre sig om).

I stedet for at nyde øjeblikket, troede vi løbende på at “få det allerbedste skud”. Så snart vi ville dukke op i en ny destination, ville Nick tro på de allerbedste områder såvel som tider om dagen for at flyve dronen.

Vi valgte at tilbyde hvad såvel som heldigvis, en ekstremt god fyr i Grenada købte alt vores gear fra os. Vi har nu bare vores iPhone, 1 GoPro samt en ny, meget mindre Canon kamera … og vi kunne ikke være lykkeligere!

Læs meget mere om denne beslutning her:

Vi tilbød vores Dji Drone & Video Camera Gear, er vi vanvittige?!

Lad os få et websted redesign

Tilbage i april i år spurgte vi vores besøgende på total en undersøgelse for at opdage, hvad de kunne lide om vores hjemmeside, samt hvad vi måske forbedrer. Resultaterne var utrolige! Vi lærte nogle metoder, som vi måske gør vores blog meget bedre såvel som vi virkelig opdagede, hvad folk vil tjekke ud lige her på geder på vejen.

En af de primære gripes, som vores besøgende havde, var, at vores websted var udfordrende at navigere – noget, som vi helt aftalt med.

Vores stil var forældet, såvel som vi kører på et yderst gammelt tema. Så vi kontaktede vores betroede site udvikler, Scott Eldo, såvel som over programmet på 3 måneder, vi havde en ny stil samt et helt unikt, skræddersyet tema! Vi er meget glade for resultaterne.

Siden designet er vores sider pr. SEE steget betydeligt, hvilket indebærer, at hver besøgende er i stand til at komme til nyt materiale hurtigere, såvel som derpå opholder sig på webstedet længere. Vi havde også en fantastisk bølge af positive kommentarer fra jer alle, som vi virkelig sætter pris på!

Læs meget mere om vores hjemmeside redesign her:

Vi har helt opdateret vores blog! inspicere det ud.

Lad os udvide vores blog

Hvert år vokser vores websted såvel som udvider, da vi kommer op med nye koncepter samt metoder til at tjene penge på vores blog og tilbyde en meget bedre ressource for vores læsere. Vi føler os yderst heldige, at chancerne har givet sig selv, så vi har overholdt dem.

I år valgte vi at vokse i en metode, der aldrig virkelig skete for os i fortiden. Vi har ansat et team af forfattere såvel som assistenter såvel som dette har hjulpet os enormt!

Når freelance komponerer opgaver kom op, brugte vi til at gøre alt for at komponere os selv. Hver måned komponerede vi omkring 30 artikler på andre hjemmesider, plus alle de meddelelser, vi havde brug for at komponere til geder på vejen! Det var ret svært at gøre alt det såvel som at blive hos vores 15 timers arbejdsuge mission.

Det var overflødigt at sige, det var en stor del af arbejdet såvel som det var yderst udfordrende at holde op. For mange af de mærker, vi komponerede for, var vi under “gedene på vejen” forfatterskab, så vi udvidede bare vores team, anmeldte redaktørerne for disse websteder samt Voila, vi kan helt frigøre vores tid for meget mere projekter.

Vores nye & forbedrede hold! Klik på deres billeder for at inspicere deres egne blogs

Fra delegeret ret: Kristina & Charlie, James & Sarah, Katherine & Tom, Amanda Gokee

Men vi har ikke bare ansat vores nye forfattere for at hjælpe med vores arbejde på andre websteder, vi har ligeledes hyret dem til at producere artikler på vores egen hjemmeside. I den nøjagtige samme undersøgelse, som jeg diskuterede ovenfor, sagde mange af vores besøgende, at de gerne vil have andre stemmer på vores websted, såvel som de gerne vil tjekket ud om andre destinationer, som vi ikke har været i endnu.

Vi har nu 6 personer, der konsekvent komponerer udestående materiale på vores hjemmeside. Vi er meget glade for deres vanskelige arbejde!

Der er ligeledes forskellige “bag kulisserne” ting, som kravet skal udføres vedrørende socialt netværk samt markedsføring, som vi nu har overført til assistenter af vores. Men vi er stadig stemmen på vores Facebook, Twitter såvel som Instagram. Vores assistenter gennemfører de andre opgaver som at dele meddelelser samt deltage i grupper, ikke den faktiske kommunikation med vores tilhængere.

Mere Assist = Meget mere tid for os
I disse dage, fordi beslutningen to Leje et hold, vi har været i stand til at fokusere på, hvad vi kan lide mest: rejser såvel som at bo i udlandet, samt komponere til vores egen hjemmeside.

Vi skal til Sydamerika!

Uanset hvilken grund, når du planlægger vores rejser i fortiden, var kontinentet i Sydamerika aldrig et “must-besøg” for os. Vi har brugt lidt tid i Asien, Europa, Afrika såvel som Nordamerika, såvel som efter 7 års rejser, valgte vi endelig at gøre vores metode til Sydamerika.

Fra Grenada fløj vi til Colombia, som er et land, der har erhvervet popularitet i de sidste par år, og efter at have rejst lige her i 6 uger, kan jeg ærligt sige, at dette land er en, som du burde helt sikkert besøge.

Lokalbefolkningen er yderst indbydende, gæstfrie såvel som venlige. Og hvis du ikke taler spansk alt det godt, skal du ikke bekymre dig, de er ekstremt klientfolk. Landskaberne lige her er utroligt forskellige. Du kan opdage hvad som helst fra bjerge til havet, til ørkenen såvel som jungle. Colombia har det hele.

Vi glæder os virkelig i vores tid i Colombia. Dette var en fremragende introduktion til Sydamerika såvel som vi ikke kan vente med at se, hvad de andre lande på dette kontinent har at tilbyde.

Tjek vores Colombia artikler såvel som videoer (hidtil) samt ophold indstillet til en rund op af denne bemærkelsesværdige destination.

2016 var et glimrende rejsår fuld af nogle bemærkelsesværdige lande såvel som oplevelser samt vi kan ikke vente med at se, hvad 2017 har i butikken for os? En stor tak til alle vores besøgende, der emailer os, kommenterer vores indlæg, deler vores artikler om sociale medier, og de, der passerer stille. Vi værdsætter al din støtte!

Ligesom dette indlæg? Pin det!

Ansvarsfraskrivelse: Geder på vejen er en Amazon Partner såvel som ligeledes en affiliate for nogle andre detailhandlere. Dette indebærer, at vi laver provisioner, hvis du klikker på links på vores blog samt køb fra disse forhandlere.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *