Uncategorized

De mange afvikling af Hunter Valley Day Health Spa – Chateau Elan

i hjertet af Hunter Valley, skjult under den brede røde tagdækning af Chateau Elan, Hunter Valley Day Health Spa bruger forkælende behandlinger, der støjter sindet, sparket, spark Tilbage kroppen såvel som at pleje sjælen. såvel som der er vin.

Uanset om det er en afvikling af massage, en ansigtsbehandling eller de afhjælpende boblebadbevægelser af en balneoterapi, kan fordelene ved en sundhedsspa -dag ikke overses. Husk, det har taget mig et stykke tid at indse det.

Faktisk kan du være chokeret over at opdage, at det ud af os to, det er Jim, der er den sundhedsspa -rotte. Han har altid været.

Men da han ikke havde hørt dette udtryk før, tog det lidt at beskrive at overtale Jim om, at ‘spa rotte’ ikke er en fornærmelse.

Nu annoncerer han sin ‘spa-rotte-ness’ med stolthed.

Og da vi blev inviteret til en parmassage på Chateau Elans fremragende Hunter Valley Day Spa, kunne Jim ikke vente med at komme ind i det ændrede rum samt klatre ind i de sjove undies.

Her er en hurtig video af Hunter Valley Day Health Spa samt hvordan det er indeni. Dette er en del af en længere video gennemgang af vores ophold på Chateau Elan.

Tjek vores fulde evaluering af Chateau Elans hotelrum samt faciliteter her.

Hunter Valley Day Health Spa ved Chateau Elan

Udefra ser Hunter Valley Day Health Spa ikke så stor ud. Faktisk virker selv indgangen såvel som modtagelse ved siden af ​​den primære hotelmodtagelse temmelig lavmælt.

Imidlertid er denne dags sundhedsspa i sandhed en af ​​de største i landet – bestemt den mest betydningsfulde i regionen.

Det har 17 behandlingsrum såvel som en menu med over 20 sider med forskellige slags forkælelse, såvel som endda en ‘hydrolounge’ med mineralbassiner på et dæk, der kigger ud over landet.

Så snart vi havde ændret sig til vores ‘sjove undies’, tykke hvide kjoler såvel som hjemmesko, blev vi ført ind i refleksionsstuen – et utroligt roligt rum med komfortable lænestole såvel som sofaer, en åben afslutning såvel som dejlige blomsterarrangementer .

Aromaen – den specielle duft, du kun opdager i en spa i top kvalitet – fyldte vores sanser såvel som at sætte os op til vores massage.

Vi var tilfredse med vores specialister, der tog os med til vores behandlingsrum.

Det var først da vi gik ned ad korridoren, at vi forstod nøjagtigt, hvor enorm denne sundhedsspa er. Døre på hver side åbnede på andre massagerum, rum til balneoterapi, hudterapi, samt rum med fototerapi såvel som LED -lysbehandlingsenheder.

Vores 50-minutters afslapningsmassage på Hunter Valley Day Spa

Jeg glæder mig virkelig over en pars massage. Jeg kan føle mig temmelig ængstelig i starten, at det ser ud til, at den sundhedsrotte -gen Jim ikke har udviklet sig. Så at have ham i rummet med mig lader mig sparke hurtigere tilbage.

Der er ligeledes noget ved den delte oplevelse, der også er charmerende.

Fra begyndelse til slutning var vores afslapningsmassage sublim. Du kan altid fortælle, hvornår det er en stor massage, når du – til sidst – er chokeret over, at det allerede er forbi, men det føles ligeledes som om du har ligget der i timevis.

Og denne behandling er passende navngivet; Fra hoved til tå havde vi begge den fantastiske følelse af total afslapning.

Wobbly fra vores massage vandrede vi med til refleksionsstuen såvel som at slappe af på hvilestole.

Vi var behageligt chokeret over tilbuddet om et glas glitrende – normalt er det en urtete, men så er vi trods alt i en hvidvin. Chateau Elan drager fuld fordel af sin lokalitet såvel som bruger en betydelig hvidvin såvel som madmenu også.

Hydrolounge såvel som slutningen af ​​vores behandling

Efter et stykke tid gik vi med til Hydrolounge. Sæt på et bredt dæk, der ser ud over landskabet såvel som tæt på bjerge, er to hvirvlende boblende puljer-en varm, en kølig-fuld af mineralrig vand.

Dit krav om at bringe dit eget badetøj for at gå ind i disse puljer såvel som den infrarøde sauna, men alle gæster er velkomne, hvilket er et generøst touch.

Du kræver ikke engang at forlade bassinerne som telefonopkaldsknapper til mad såvel som drikkevaretjenester findes inden for enkel rækkevidde.

Vi afsluttede vores glas mousserende, ændret tilbage i vores rutinemæssige tøj såvel som gjort vores metode modvilligt til udgangen.

Fra begyndelse til slutning var vores erfaring på Chateau Elans Day Health Spa Bliss. Helt afvikling såvel som helt overgivende. Er der en meget mere bedste metode til at afslutte en se til Hunter Valley?

Vi gik til Chateau Elans Day Health Spa som medie gæster i Chateau Elan samt Hunter Valley White Wine & Tourism Association, men vores meninger forbliver vores egne.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *