Sendt: 06/13/2011 | 13. juni 2011

På trods af min hostel med lavt budgetter, er det længe siden, jeg virkelig har følt mig som en backpacker.

Selvfølgelig rejser jeg som en (det meste af tiden). Jeg bliver på vandrerhjem. Jeg spiser billigt. Jeg laver backpacker-stil ture. Jeg hænger ud med andre backpackere. Jeg har dog ikke følt mig som en backpacker i lang tid.

Til dels er det, da jeg ikke behøver at rejse som en budgetbevidst backpacker, da jeg ikke har en endelig budgetplan for min rejse.

Jeg har en opgave såvel som derfor kan være lidt mere fri-udgifter med mine penge. Jeg spiser ude på pænere steder oftere. Jeg bliver ikke altid i sovesale. Jeg tager flere ture. Jeg bliver undertiden på hoteller. (Når jeg rejser på et budget, er det siden jeg vil, da jeg ikke kan lide avanceret rejse. Jeg tror, ​​det er en spredning at bruge penge på et elegant rum, du kun ser i et par timer.)

Og i modsætning til de backpackere, jeg hænger sammen med på vandrerhjem, har jeg forpligtelser såvel som frister til at bekymre sig om.

Jeg har dette websted at køre. Jeg har historier at skrive. Jeg har e -mails at svare på såvel som bekymring for at svare. Jeg kan ikke bare stå op så godt som ikke gøre noget.

Jeg misunder ofte de andre rejsende, som jeg tilfredsstiller, at deres evne til at være så ubekymret.

Jeg garanterede mig i begyndelsen af ​​dette år, at jeg ville bruge mindre tid på at arbejde såvel som mere tid på at rejse. Jeg har begrænset en række sideprojekter, jeg hyrede et par mennesker til at hjælpe mig, såvel som jeg outsourcede mere arbejde. Alligevel føler jeg mig stadig ikke helt bekymringsfri.

I det mindste ikke op før i sidste uge.

At miste mit pas udløste mig en masse problemer, men det holdt mig fast i Amsterdam, en by, jeg altid går til for en “ferie.” Det er et sted, jeg næppe udfører nogen form for arbejde.

Og koster langvarig tid der med nøjagtigt de samme mennesker i nøjagtigt samme hostel, opdagede jeg at slappe af. Jeg holdt computeren lukket såvel som det fungerede ekstremt lidt. såvel som verden sluttede ikke, da jeg bremsede ned.

Og selvom det tog mig lang tid at “slappe af”, da jeg fløj til Grækenland i sidste uge, følte jeg mig tilbage til mit gamle selv. Tilbage til den ubelastede, ubekymrede rejsende. Den, der gik væk i 2006 for at rejse, ikke arbejde.

Det føltes godt at bare hænge ud og bare være.

Ofte føles blogging som en kæmpe albatross omkring min hals. På den ene side kan jeg virkelig godt lide det, jeg gør, så godt jeg især kan lide de e -mails, jeg får fra folk, der fortæller mig, at mit websted har hjulpet dem med at rejse eller endte med at blive påvirket til at rejse.

Jeg kan godt lide at kunne dele det, jeg elsker. Jeg kan godt lide at være i stand til at hjælpe andre. Jeg kan godt lide at tilfredsstille mennesker med dette websted.

(Tilfælde: Jeg er i øjeblikket i iOS med to besøgende, der opstod for at være i Athen nøjagtigt samme tid som mig.)

Af alle disse grunde såvel som mere ville jeg aldrig give dette websted eller ændre, hvad jeg gør.

Men på den anden side kan jeg undertiden ikke lide, hvad jeg gør. Jeg tager ikke presseture så meget, jeg går ikke på mange konferencer, så godt som jeg ikke gør meget “forretningsnetværksstoffer”, da jeg bare vil rejse. Jeg kan godt lide at gøre mine egne ting. Dette websted blev delvis udviklet for bare at hjælpe mig med at opdage en metode til at rejse mere.

Det er virkelig alt, hvad jeg vil have.

Jeg gør dette, da det er noget, jeg kan gøre hvor som helst i verden.

Alligevel ser jeg nogle dage bare på min computer såvel som vil kaste det ud af vinduet, nuke mit websted, samt løbe videre til næste stop på min rejseliste. Jeg vil ikke bekymre mig om den publicering, der skal skrives, eller de e -mails, der skal besvares.

Mit liv er et konstant træk mellem disse to følelser.

Og det er ofte grunden til, at jeg aldrig fortæller folk, hvad jeg gør. Jeg skammer mig ikke over det. Men i slutningen af ​​dagen vil jeg bare være endnu en rejsende.

Jeg kan ikke lide kommentarerne såvel som bekymringer, der inkluderer at fortælle folk, hvad jeg gør. Vi ender med at tale om mig såvel som nøjagtigt hvor bemærkelsesværdig min opgave er i 15 minutter såvel som fra da af er jeg rejseskribent, ikke den rejsende.

Jeg er meget taknemmelig for at være i stand til at have det liv, jeg fører. Jeg er ekstremt heldig. Dog kan jeg ikke lide at tale om mig selv så godt som jeg ikke kan lide at tale om mit “job.”

Og nogle gange føler jeg, at dette “job” producerer en mur mellem mig såvel som en ubekymret eksistens.

Hvilket bringer mig tilbage til Amsterdam.

I Amsterdam blev min computer lukket. I Amsterdam var jeg bare den rejsende i mange dage. Jeg undgik “Hvad gør du derhjemme?” Bekymring så almindeligt som jeg kunne, men til sidst lod jeg det bare udslette.

Dog havde jeg svaret i en metode, jeg ikke havde før. Jeg sagde, hvad jeg gjorde, jeg svarede på et par spørgsmål, såvel som da jeg lige gik videre. Ved ikke at lade samtalen endte med at være 20 minutter om nøjagtigt, hvor bemærkelsesværdig en opgave jeg har, var jeg i stand til ikke at udvikle den op.

Derefter var jeg bare en backpacker med en virkelig god blog.

Jeg siger ofte, at de forpligtelser, der holder os fra vejen, er illusoriske. Når vi lægger dem ned, er de væk. Dine regninger, job, bil såvel som hjem er vækNår du bare skubber dem ud af vejen.

I Amsterdam lagde jeg min egen byrde. I mit sind havde jeg denne opgave, der forhindrede mig i at være en ubekymret rejsende. Det forhindrede mig i at være den rejsende, jeg vil være – den, der bare nyder øjeblikket, ikke bekymring for e -mail.

Alligevel var det hele i mit sind.

Det eneste, der holdt mig tilbage, var mig, ikke noget illusorisk ansvar. Ved at have min byrde frigav jeg den. Jeg stoppede med at lade det eje mig. Jeg holder op med at lade det holde mig tilbage.

Og ved at gøre det, har jeg igen endt med at være den backpacker, som jeg altid ønskede at være.

Sådan rejser du verden på $ 50 om dagen

Min New York Times meget populære paperback -guide til verdensrejser lærer dig nøjagtigt, hvordan du mestrer kunsten at rejse for at sikre, at du kommer fra den slagne vej, sparer penge samt har en dybere rejseoplevelse. Det er din A til Z Planning Guide, som BBC kaldte “Bibelen til budgetplanrejsende.”

Klik lige her for at opdage mere såvel som at begynde at læse det i dag!

Book din rejse: logistiske tip såvel som tricks
Book din flyvning
Find en overkommelig flyvning ved at bruge Skyscanner. Det er min foretrukne browse -motor, da den søger på websteder såvel som luftfartsselskaber over hele kloden, så du altid forstår, at der ikke er nogen sten, der ikke er vendt.

Book din indkvartering
Du kan booke dit hostel med HostelWorld. Hvis du vil bo et andet sted end et hostel, skal du bruge Booking.com, da de konsekvent returnerer de billigste priser for gæstehuse såvel som hoteller.

Undlad ikke at huske rejseforsikring
Rejseforsikringsdækning vil beskytte dig mod sygdom, skade, tyveri samt aflysninger. Det er omfattende sikkerhed i situationen, alt går galt. Jeg tager aldrig på en tur uden den, da jeg har været nødt til at bruge den mange gange i fortiden. Min foretrukne forretning, der tilbyder den allerbedste service såvel som værdi er:

Safetywing (bedst for alle)

Forsikre min rejse (for dem over 70)

Medjet (til ekstra evakueringsdækning)

Klar til at booke din rejse?
Tjek min ressourceside for den allerbedste forretning at bruge, når du rejser. Jeg viser alle dem, jeg bruger, når jeg rejser. De er de allerbedste i klassen så godt som du ikke kan gå galt ved at bruge dem på din rejse.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *