Uncategorized

Din første post-kovide tur burde være til Kroatien

Adventurous Kate består af tilknyttede links. Hvis du foretager et køb gennem disse links, tjener jeg en provision uden ekstra omkostninger for dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

På et tidspunkt tager vi vores første post-kovide ture. For adskillige af dem, der er blevet vaccineret, vil det være sommer 2021. Det vil bestemt være for mig. For andre kan det tage lidt længere tid. Men med vacciner, der distribueres i større antal, er rejser efter kovid på vej.

Og det gælder også Kroatien. Kroatien er nu åben for amerikanere igen! Faktisk gik jeg lige til i juni 2021. (Jeg blev hædret med Golden Pen Grand Prix, Kroatiens Top Travel Writing Award, til det arbejde, jeg offentliggjorde i 2020.)

Men en ting er helt sikkert: vi rejser igen på et tidspunkt. Så vi burde gå et sted fabelagtigt.

Dette indlæg blev opdateret fra juni 2021.

En hurtig note:

Bemærk, at den covidiske situation og retningslinjer for rejser til Kroatien kan ændre sig når som helst. Tag ikke dette indlæg som erstatning for at udføre din egen forskning på COVID -retningslinjer og forskrifter, og hvis du søger efter medicinsk rådgivning, skal du tale med en medicinsk professionel.

Jeg tror, ​​at de eneste mennesker, der burde rejse internationalt nu, er dem, der er fuldt vaccineret. Hvis du vælger at besøge Kroatien eller andre steder, opfordrer jeg dig til at følge enhver retningslinje og politik for at beskytte andre.

Og til sidst, mens jeg har arbejdet med Kroatiens turisme på et par kampagner i fortiden, bad de ikke om dette indlæg – faktisk har de ingen idé om, at jeg skriver dette indlæg. Jeg skriver dette, fordi jeg vil.

Indholdsfortegnelse

En hurtig note:

Jeg tilbragte to måneder i Kroatien under Covid i sommeren 2020.
Hvornår er det sikkert at rejse igen?
Din første internationale tur med en covid-vaccine burde være et sted lavmælt, let og på et sted, hvor vaccination er almindelig.
Din første tur post-Covid burde være et specielt sted.
Amerikanere har lov til at besøge Kroatien i 2021!
Næsten alt kan gøres udendørs i Kroatien.
Det er let at rejse uafhængigt i Kroatien.
Kroatere værdsætter sikkerhed og slid masker indendørs.
Kroatien er et sikkert og let sted at rejse.
Du får opleve Dubrovnik uden krydstogtskibe.
Kroatiere vil være så glade for at se dig.
Hvor skal man hen i Kroatien
Tænker du på Kroatien nu?

At tage udsigten fra toppen af ​​øen Brač.

Jeg tilbragte to måneder i Kroatien under Covid i sommeren 2020.

Jeg planlagde ikke at rejse under Covid, men jeg endte i Kroatien i to måneder uventet i 2020. I flere måneder havde jeg ventet på tilladelse til at vende tilbage til Tjekkiet, hvor mit navn er på en lejekontrakt, og min partner er en permanent bosiddende. Jeg fløj fra USA til Serbien for at møde ham; Kort efter ankomst fandt vi ud af, at min tilladelse ville blive forsinket, så vi ville blive i Serbien, indtil jeg kunne gå tilbage.

Derefter begyndte politisk uro i Serbien i juli. Uroen alene var ikke en grund til at forlade, men med serbiske grænseovergange, der allerede var spændende i den kovid tid, vejede vi vores muligheder og valgte at krydse ind i Kroatien og vente der, indtil tjekkerne lod mig vende tilbage. Vi var i Kroatien i to måneder.

Kroatien har været et af mine favoritlande til alle tider, fordi mit første besøg i 2012. Jeg kendte Kroatien godt før 2020-men disse yderligere to måneder i Kroatien gjorde det muligt for mig at lære landet at kende meget bedre.

Mere end det var Kroatien et af de bedste steder, jeg muligvis kunne have været i Europa under Covid. Kroatien er et af de smukkeste lande i verden, fyldt med vandfald, stenbyer og en spektakulær kystlinje – men det er også et sted, hvor du kan rejse uafhængigt og bruge det store flertal af din tid udendørs, alt sammen til fornuftige priser (især Uden for Hvar, Vis, Rovinj og Dubrovnik).

Og det er grunden til, at jeg synes, Kroatien gør et godt valg til din første post-kovide tur.

Kunne du forestille dig at karantine i en bakkeby som Motovun?
Hvornår er det sikkert at rejse igen?

Når jeg skriver disse ord, er det juni 2021, og adskillige lande åbner for internationale rejsende igen, inklusive amerikanere. På dette tidspunkt er millioner af potentielle rejsende blevet fuldt vaccineret.

Covid udryddes ikke; Fuld udryddelse er sandsynligvis år væk. Men med vaccination såvel som distancering og maskering indendørs, er vi i stand til at komme til en meget sikrere position end vi var for et år siden.

Det betyder heller ikke, at rejser vil være som det plejede at gøre. Jeg tror, ​​vi skal bære masker på adskillige indendørs steder i ganske lang tid. Og selvom jeg tror, ​​at rejser vil hente før i udviklede lande, vil det tage lang tid for rejsebranchen at hente i udviklingslande, der ikke har haft så meget adgang til vaccinen.

Men der vil være rejser. Og hvis det ikke helt sker inden sommeren 2021, er jeg sikker på, at det vil være efteråret 2021. Nogle af mine rejsebranchevenner har rapporteret, at ture i september 2021 booker hurtigt op!

Læs mere:

Værenullnull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *