Adventurous Kate inkluderer tilknyttede links. Hvis du foretager et køb med disse links, vil jeg kompensere uden ekstra omkostninger til dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Hanoi er bredt kendt for sine slange -restauranter – restauranter, der serverer enhver kropsdel ​​af slangen. Hvis du er heldig, vil slangen være en Cobra; Hvis du er æresgæst, får du serveret hjertet.

Jeg kan ikke forestille mig en meget bedre oplevelse i Hanoi!

Hanoi Backpackers Hostel kører ture til Snake Village de fleste nætter. For $ 15 får du gå til en traditionel slangestaurant i udkanten af ​​Hanoi samt nyde den fulde Snake -spiseoplevelse. Der er en slangbuffet, masser af risvin, såvel som da den er organiseret med vandrerhjemmet, forstår du, at der vil være en fantastisk gruppe mennesker.

Også…

Du kan hjælpe med at dræbe slangen.

Du drikker slangens blod såvel som galden.

Og hvis du virkelig er eventyrlysten, kan du bide hjertet ud af den levende slange og føle, at det slår i munden et par øjeblikke, før du sluger den.

Ud over badass!

Da vi ankom, valgte vi fem slanger. Disse ville ikke være dem, vi ville spise, men det ville bestemt være dem, vi dræbte.

Slangerne blev dræbt en efter en ved at indsætte en kniv lige under hovedet. Hver slange blev skåret åben i længderetningen, hvilket gav disse fyre enkel gevinst adgang til blodet såvel som galden.

Først ønskede jeg at spise hjertet selv, men jeg kunne ikke få mig selv til at gøre det. Selv jeg har mine grænser, antager jeg. En skønne dag.

Min ven Dave gjorde imidlertid pragtfuldt. Senere fortalte han mig, at han ikke var sikker på, om han følte, at hjertet bankede i munden, eller om det bare var hans fantasi.

Dernæst blev blodet presset i briller fuld af risvin. Hvor fremragende er det billede?!

De kropslige væsker blev hældt i skudbriller for os.

Til venstre: Snake galden såvel som risvin. Til højre: slangeblod såvel som risvin.

Ned ad lugen!

Helt ærligt smagte det mere som risvin – som smagte som whisky – end noget andet. Men bare at vide, at det var blod, blod, der havde streamet med et dyr for kun øjeblikke siden, var et vanvittigt rush!

Vi festede derefter på en slangbuffet. Ingen del af slangen blev overset – vi spiste endda knoglerne!

For at svare på dit forestående spørgsmål, slangetype smag som kylling. Er det dog ikke alt?

To af de allerbedste retter:

Slange indpakket i tang. Så saftig såvel som øm.

Snake Spring Rolls!

Vi ristede igen såvel som igen med skud af risvin. (Et ord til smart – risvin er ekstremt potent. Behandl det som spiritus, ikke vin. Gør ikke alle de skud, du tilbydes.)

Afslutningsvis vil jeg stille spørgsmålstegn ved PETA vil invitere mig til at hænge ud når som helst snart. Og jeg ville ikke blive overrasket over at miste en besøgende eller to over dette.

Men jeg er ligeglad. Min oplevelse af at drikke slangeblod såvel som galden var intet mindre end ekstraordinært – såvel som et helvede af et adrenalinrus!

Du kan se mine venner enige!

Næste gang lover jeg dig, jeg går efter hjertet!

Få e -mail -opdateringer fra Katenever Miss A Post. Afmeld dig når som helst!

Første navneskilt navn
Sidste Namelast -navn
Din e -mail din e -mail
Indsend

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *