Du tror måske ikke, at LA er den mest børnevenlige by i verden. Byen har mere et ry for berømtheder såvel som berømte mennesker end for stilparker såvel som unge, der løber rundt. Jeg er lige her for at fortælle dig, at det ikke snarere er sandt. Denne by er fuld af sjove aktiviteter, der vil holde biten glade på din ferie. Du har måske high-end til at betale for et par af de dejlige ferieboliger i Los Angeles eller er lige her på et budget. Det betyder ikke noget. Du kan stadig gøre alle disse ting for at holde de unge optaget.

Tips til rejser med unge til LA:

Før vi ser på de forskellige ting at gøre, er det vigtigt at give dig et par tip. Erfaringen fortæller mig, at det ikke er et godt koncept at booke den billigste logi eller tage ubehagelige flyvninger for at spare en bukke eller to. Brug lidt ekstra så godt, som du har en meget mere behagelig tid.

Husk altid at huske de unge interesser i tankerne. Det kan være nødvendigt at tilbringe et par timer på at sidde i en restaurant med udsigt over stranden, men de unge vil dog lege i sandet. De har kortere interesse spenn, så i fare dine interesser i fare for at passe til deres behov.

Lad os se på top 10 for husholdninger i LA.

1# Gå til Universal Studios:

Universal Studios er en af de mest fremtrædende attraktioner i denne by for både voksne såvel som familier. Der er en stilpark såvel som de unge vil lide muligheden for at være Harry Potter for dagen.

2# Tag de unge til Disneyland:

Forstod du, at der er et Disneyland i LA? Det er ikke så fremtrædende som sin fætter i Florida, men det giver stadig en fremragende dag ud med familien. De unge kan tilfredsstille et par af deres foretrukne karakterer såvel som nyde stilparken.

3# Se Zimmer Children’s Museum:

Zimmer’s er et interaktivt museum for yngre unge, hvor de kan opdage såvel som at spille med en række skærme. Dette inkluderer musikinstrumenter samt anvendelse af deres innovative side i bygningsafsnittet. Museet er passende for unge under otte år.

4# Middelalderen:

Børn i alle aldre som middelalder. Du kan tilbringe aftenen med at spise middag i et slot samt se folk, der har sværdkampe. Denne sjov for alle aldre såvel som alle vil nyde oplevelsen.

5# Natural History Museum:

Hvis du har ældre børn, skal du påvirke dem på Natural History Museum. Der er millioner af prøver, såvel som du kan vise dem dinosaurier såvel som mumier som en del af udstillingerne. Dette er en sjov metode at tilbringe et par timer såvel som ligeledes kombinerer en opdagelsesaktivitet.

# gå til stranden:

LA har en række strande, der er en magnet for regionale såvel som indenlandske familier. Du kan gå til Santa Monica samt tilbringe eftermiddagen og slappe af såvel som solbadning. Biten kan lege i sandet eller svømme i havet. Hvis du rejser med ældre børn, kan du muligvis få dem en surf -lektion. Du kan derefter inspicere de restauranter, der forer stranden, mens de er besat i en time eller to.

7# Huntington Library såvel som haver:

Biblioteket såvel som haver er mere passende for ældre børn. Du kan gå rundt i jorden såvel som nyde sindsroen i den dejlige arkitektur. Inde i er der et kunstgalleri.

8# Sky Area Open Deck:

Sky Area Open Deck er øverst i det amerikanske banktårn såvel som giver dig fremragende udsigt over byen. Du er 1000 meter i luften såvel som kan se bjerge i det fjerne såvel som endda Catalina Island såvel som Dodger Stadium. Mine unge kunne lide udsigten fra toppen såvel som at føle sig så højt oppe i luften.

Hvis du vil give dem en uforglemmelig oplevelse, kan du opgradere din billet til at inkludere Sky Slide. Dette er et glasglas, der tager dem fra 70. til 69. sal uden for bygningen. Skræmmende, dog en stor spænding for børnene.

9# Madame Tussauds Hollywood:

Voksmuseet i Hollywood har en række figurer, der spænder fra de moderne sangere som Woman Gaga til Lance Armstrong. Du kan tage husstanden lige her såvel som at nyde et par timer på at gå rundt på dine foretrukne skuespillere såvel som musikere. Det kan ligeledes omdannes til en opdagelsesoplevelse.

10# California Science Center såvel som IMAX Theatre:

Science Center er en mere fremtrædende metode til at tilbringe en eftermiddag såvel som passende for alle aldre. Du kan vise dine unge udstillinger på områdets shuttle eller bruge lidt ekstra til IMAX -filmoplevelsen. Der er ligeledes et antal skærme på biologi, robotter samt en række interaktive skærme.

Relaterede

Top 10 tip til at gøre en vandretur sjov for din børn, som du kan lide vandreture, såvel som det kun er naturligt at have, at dine unge også kan lide det. Vandring er en fremragende metode til at forbinde med naturen, afhænge af jorden samt udvikle en husholdningsobligation. Så hvordan kan du sørge for, at dine unge kan lide det?Disse 10 tip hjælper med at sikre …
8. august 2017in “Camping”

Familieferie i Chicago Southlandrecently inviterede til at tilbringe en weekend i Chicago Southland, bestående af 62 kvarterer lige uden for byens grænser, har vi et nyt foretrukket sted at strække benene såvel som at gribe en bid at spise. Med en overflod af Metra Public Transit Lines er Chicago Southland et fantastisk område at hoppe …
3. august 2011in “Illinois”

5 husholdningsvenlige ting at udføre i Pragueone af de fremragende placeringer for at se, der tilbyder masser af husholdningsvenlige (og for ikke at nævne budgetplanvenlige) attraktioner er Prag, finansieringen af Tjekkiet. Denne ukonventionelle by er bundet til at wow din husstand såvel som at holde dem hektiske, mens de har en fremragende tid. Rejser fra Prags lufthavn …
16. juli 2017in “Europa”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *