Når den vedrører højeste strukturer i Japan, dominerer Tokyo normalt samtalen. Den japanske finansiering er hus til de to højeste menneskeskabte strukturer i landet. Men Osaka vil aldrig blive talt ud.

Stående på 300 m er Abeno Hakuras i Osakas Tennoji -distrikt den højeste bygning i Japan. Åbnede for offentligheden i 2014, det snappede rekorden fra den tidligere indehaver Yokohama Landmark Tower. Tokyo Skytree og Tokyo -tårnet er stadig højere, men de tænkes på “tårne”, som er adskilt fra bygninger.

Men Abeno Harukas ‘højde er ikke det eneste ved det, der kræver en superlativ. Den høje bygning huser også det største stormagasin i Japan, der spænder over et område på 100.000 kvadratmeter. Bortset fra det har det også et kunstmuseum med samlinger, der ændrer regelmæssigt og en haveterrasse.

Det er imidlertid en masse fascinerende aktiv er dets observationsdæk, kaldet Harukas 300, det næststørste observationsdæk i landet, der ligger på 58. til 60. sal. (Nummeret 300 henviser til bygningens højde.) Lige her er et par af de ting, du måske ønsker at forstå om Harukas 300.

Hvad er dækket i denne vejledning?

Hvor meget koster indgangsgebyret?
Hvor kan vi købe billetter?
Hvad er driftstiden for Harukas 300?
Hvornår er det allerbedste tidspunkt at besøge?
Hvordan kommer vi til Harukas 300?
Skal der en bus til Kansai lufthavn nær Abeno Harukas?
Er observatoriet indendørs eller udendørs?
Er der en restaurant på Harukas 300?
Hvor skal man bo i nærheden af ​​Abeno Harukas?
Flere ideer på YouTube ⬇ Relaterede indlæg:

Hvor meget koster indgangsgebyret?

Her er de rutinemæssige satser:

Voksen: ¥ 1500

Junior High/High School: ¥ 1200

Barn: ¥ 700

Hvis du har et kintetsu -jernbanepass plus, kan du få en billet til en nedsat hastighed:

Voksen: ¥ 1350

Junior High/High School: ¥ 1080

Barn: ¥ 630

Hvor kan vi købe billetter?

Du kan købe ved indgangen til Harukas 300, som findes på bygningens 16. sal.

Du kan også købe på internettet ved hjælp af Klook for at score en rabat!

✅ Få din billet her!

Hvad er driftstiden for Harukas 300?

Harukas 300 er åben hver dag fra 9:00 til 22:00. Sidste post er kl. 21.30.

Hvornår er det allerbedste tidspunkt at besøge?

Hvis du kan, se før solnedgang, så du får se den fantastiske udsigt om dagen, i skumringen og om natten.

Hvis du ser om aftenen før 31. marts 2019, får du også opleve deres projektionskortlægningsinstallationer rundt omkring i dækket. Fantastiske billeder projiceres på glasvægge og søjler, hvilket gør oplevelsen endnu mere surrealistisk.

Sørg for også at inspicere deres officielle websted for at se de aktuelle begivenheder!

Hvordan kommer vi til Harukas 300?

Abeno Harukas findes lige ved siden af ​​Osaka-Abenobashi Station og lige over Jr Tennoji Station, så det er ekstremt tilgængeligt.

Der er også et lufthavnsbusstoppested ved bunden af ​​bygningen. Hvis du kommer fra Kansai Worldwide Airport, kan du gå ombord på Kintetsu Airport Limousine Bus, som fører dig til Abeno Harukas. Her kan du fange denne bus:

Terminal 1: Busstoppested 7

Terminal 2: Busstoppested 8

Når du er inde i bygningen, skal du kigge efter elevatorerne. Den primære lobby findes på 16. sal. Det er her du kan købe billetter og få adgang til observatoriet.

Når du er faldet i kø, vil du blive ført til elevatoren, som fører dig direkte til 60. etage. På din metode op, se op og omkring dig, fordi lysene monteret uden for elevatorerne producerer et sensationelt show. Det stopper på 60. etage.

Skal der en bus til Kansai lufthavn nær Abeno Harukas?

JA. Hvis du planlægger at se Harukas 300 på din sidste dag i Osaka, før din flyvning, kan du hurtigt fange en bus, der er på vej til Kansai lufthavn.

I bunden af ​​bygningen er en Kintetsu Airport Limousine Bus. Lige overfor det er et indendørs venteområde kaldet “Kintetsu Bus Salon”, der er forbeholdt dem, der ønsker at tage denne bus. Der er en billetproducent inde. Køb bare en billet og vent på lufthavnsbussen.

Er observatoriet indendørs eller udendørs?

BEGGE. Harukas 300 har indendørs og udvendige sektioner. Kommer fra elevatoren er det allerførste afsnit på 60. sal, der vil hilse på dig, indendørs. Denne indendørs sektion indhyller og har udsigt over det udvendige afsnit i midten. For at få adgang til det udvendige afsnit, vil du kræve at tage rulletrapperne ned til 58. sal.

Hvis højden ikke gør dig høj nok, kan du deltage i en udflugt af heliporten på den ekstremt toppen af ​​skyskraberen. This is totally outdoor. The excursion lasts 30 minutes and will allow you to take pleasure in the view as you feel the wind on your face. The heliport excursion costs an additional ¥500.

Is there a restaurant at Harukas 300?

There is a laid-back restaurant and café on the 58th floor called sky garden 300, which serves a killer pineapple soft serve (¥450) and Puka pet dog or Hawaiian hot pet dog for ¥930. The pineaPple Soft Serve er fascinerende, fordi dette er et partnerskab med en regional virksomhed, der er populær for deres ananas slik, og du kan kun opdage denne specielle bløde servering her! De serverer også ris måltider abd pasta til omkring 1000 ¥. Fjerkræ -karaage (japansk stegt kylling) og takoyaki fås også på 500 ¥.

Bortset fra den normale tabelopsætning er der også et afsnit for Kotatsu-stil spisestue udendørs, hvilket er noget at opleve fremskridtsreservationer.

Hvis du vil have mange flere muligheder, skal du inspicere Abeno Harukas, der spiser på bygningens 12. og 14. etage.

Hvor skal man bo i nærheden af ​​Abeno Harukas?

Tennoji Miyako Hotel fandt bare en hurtig gåtur fra Abeno Harukas, hvilket indikerer, at det også er ekstremt tæt på Osaka-Abenobashi Station og JR Tennoji Station.

Vi var faktisk chokeret, for da vi gik til kælderniveauet på hotellet, åbnede elevatordøren og voila, er vi allerede på togstationen. Dette gør også toglinjerne i Osaka hurtigt inden for rækkevidde. Og hvis du kommer fra eller går til lufthavnen, er Kintetsu Airport Limousine Bus Stop let lige rundt om hjørnet.

Denne udgivelse er givet dig af Kintsetsu Railway Co., Ltd.

2⃣0⃣1⃣9⃣ • 2⃣ • 7⃣

Flere ideer på YouTube ⬇

Relaterede indlæg:

Endo Sushi: Hvor skal man spise i Osaka, Japan

8 gratis eller overkommelige ting at udføre i Kyoto og Osaka

Eksempel på Japan Ruter med estimeret budget: 4, 6, 7, 8, 15 dage

7 destinationer, du hurtigt kan se fra Osaka

Sådan kommer du fra Osaka til Kyoto: med tog & med bus

Eksempel på Osaka-Kyoto rejseplan med budgetestimater: 1-6 dage

Hvilken er den bedste? Kansai Thru Pass, Jr Pass, Osaka Outstanding Pass, ICOCA

Kansai lufthavn / Osaka til Hiroshima: med bus og med tog

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *