Uncategorized

5 blomstrende forretningskoncepter, der er rentable på Filippinerne

Fik du afskediget din opgave eller tjener ikke en indkomst nu? Pandemien har desværre gjort en masse mennesker arbejdsløse såvel som virksomheder konkurs. Du kan dog stadig tjene penge, da folk har behov såvel som nye hobbyer. Undersøg vores liste over virksomheder eller optrædener, der i øjeblikket er fremtrædende såvel som rentable på Filippinerne.

Foto af Tim Mossholder på Unsplash
Et råd til rådgivning forventer dog ikke, at når du har dette, vil du lave tusinder med det samme. Du kræver at arbejde vanskeligt såvel som markedsføring til de rigtige mennesker. Socialt netværk er ligeledes en fordel, da folk er på deres telefoner i dag. Sørg for, at du altid er til stede såvel som parat til at svare på potentielle kunder.

Andre artikler, du kan læse:

Alt hvad du kræver at forstå om BIR -memoet for på internetsælgere såvel som freelancere

Start op forretning på Filippinerne – Præcis hvordan du registrerer din virksomhed i DTI

Hvordan filippinske digitale nomader eller på internetsælgere kan registrere sig til BIR samt betale skat

Land Transportation Administration System (LTMS) – Præcis hvordan man anvender eller fornyer en filippinsk førertilladelse online

Hvordan man bruger såvel som at sende penge ved hjælp af GCASH på Filippinerne

Indholdsfortegnelse

1. Mad såvel som drikkevarer med internetleveringer
2. Forsendelsestjenester
3. Forelsket tøj
4. Tutorial eller undervisning
5. Plantealg

1. Mad såvel som drikkevarer med internetleveringer

Foto af Andrea Davis på Unsplash

Et marked, der virkelig blev ramt under pandemien, var restauranter, da folk er på vagt over for at gå ud. Hvis du er en god kok, kreativ eller en hurtig lærer, kan du have en mad- eller drikkevarevirksomhed! Kog det ved komforten i dit hus samt give det til kunderne. Det kan variere fra enkel som Siomai, verdensomspændende køkken som koreansk mad (Kimchi eller Tteokbokki) eller desserter som Mango Float. Nogle eksempler på fremtrædende drinks er Milktea, Tapioca samt yoghurtdrikke. Sørg for, at du har et marked; Mennesker, der overvejer at købe den type mad. Eller bare have en fantastisk reklamestrategi, fx Overrask dine gode venner, at de har booket orden.)

I vores lille by åbnede en hel del fødevarevirksomheder: Milktea, streetfood (kogt i huset snarere end på gaderne), koreansk gadefood, ørkener samt mange flere under denne pandemi. De fleste af dem har gratis levering, så der er ikke noget krav om at gå ud, hvilket er praktisk for kunderne. Nogle åbner hele dagen, nogle på valgte dage; De opdaterer os bare på Facebook såvel som også deres produkter der.

2. Forsendelsestjenester

Foto af Maarten Van Den Heuvel på Unsplash
Nogle mennesker er ikke i stand til at gå ud, såvel som nogle udvalgt til ikke, så denne koncert er fremragende, især hvis du forstår en hel del mennesker. Hvis du ikke har forstået nogen, kan du registrere dig til forsendelsesvirksomhed som Food Panda, Grab, Lala Move, samt meget mere. Du kan gemme mindst PHP 40 pr. Errand, så hvis du gør 5 eller 10 om dagen, kan du muligvis lave PHP 200 eller PHP 400.

Hvis du ikke har madpanda eller grab -tjenester i din by, producerer du muligvis din egen. Partner med iværksættere som ejere af mad eller drikkevarer, købmandsforretninger osv. Rekrutterer ligeledes nogle gode venner eller personer, der er interesseret i at sikre, at du kan imødekomme mange mennesker ad gangen. Ikke kun leverer du dog også ekstra tjenester som købmandskøb på vegne af kunder. Igen, da transaktioner kan være online, kan du muligvis gøre overraskelser; For eksempel beder en kæreste i udlandet dig om at give blomster til hans kæreste i din by. Det ville være vidunderligt såvel som fantastisk!

3. Forelsket tøj

Foto af Markus Winkler på Unsplash
Har du også mange tøj i dit skab? Er dine unge vokset op såvel som deres klæder ikke passer? Nå, hvorfor har du ikke et skabsrenet og tilbyder dit tøj på internettet til en retfærdig eller overkommelig pris? Jeg har gjort dette, såvel som det tildeler; Jeg har penge til madtrang, såvel som min garderobe har mere plads.

Du kan ligeledes gøre forretning ud af det såvel som at købe Ukay-Ukay-bundter. Det ville udgift mindst php 2.000 pr. Sæk, såvel som den indeholder en hel del bluser, kjoler, shorts eller bukser, afhængigt af hvad du vælger. Præcis hvordan du koster dem afhænger af dig. Det ville ligeledes være nyttigt, hvis du forstår nøjagtigt, hvordan man tager fotos eller parrer ting med hinanden for at sikre, at det ser godt ud online. Som de siger, “En mands papirkurv er endnu en mands skat.” Men hey, dens Ukay-Ukay er ikke rigtig ‘papirkurven’, mange af mine foretrukne påklædning er fra Ukay-Ukay, såvel som de enten ser helt nye ud eller aldrig er blevet brugt.

P.S. Jeg forstår ikke rigtig, hvorfor folk stadig køber tøj under denne ‘krise.’ Ikke desto mindre, hvis du vil have min personlige grund – det er til fremtidige OOTD -formål, såvel som jeg opdager at købe tøj trøstende. Haha.4. Tutorial eller undervisning

Foto af Jerry Wang på Unsplash
Som vi alle ved, er uddannelsessystemet i vores land (og måske i det meste af verden) blevet ændret; Klasser er enten modulære eller online. På en eller anden måde er forældre så godt hektiske til at hjælpe deres børn, eller nogle unge kan ikke klare sig, så vejledning ansigt til ansigt er en fantastisk mulighed. Hvis du er instruktør eller er god til et emne (eller alle), kan du muligvis bruge dine færdigheder såvel som viden. Rutinen afhænger af dig eller forældrene; Du kan gøre det i en time hver dag eller hver MWF halv dag. Bare overhold protokoller som at vaske dine hænder, desinficere eller bruge masker til at holde alle risikofri såvel som sunde.

5. Plantealg

Foto af Victoria Strukovskaya på Unsplash

Mange har tænkt på planter under pandemien såvel som har været titlen som ‘Plantitos’ eller ‘Plantitas.’ Hvis du har en overflod af planter i dit hjem eller gård, hvorfor ikke tilbyde dem? Du tjener muligvis yderligere indtjening fra dem. Nogle planter er endda tusinder værd, men ofte opdaget i provinserne. Jeg er ikke en miljøvenlig tommelfinger eller en plante-elsker, men jeg ser dem overalt på mit Facebook-feed. Gode venner på udkig efter planter, folk, der sælger dem, eller gode venner, der udgiver dem deres plante-babyer. Så det er bestemt et godt koncept, da planter kan reducere stress såvel som at hjælpe folk med at føle sig bedre.

Dette er 5 virksomheder såvel som optrædener, der i øjeblikket er fremtrædende såvel som rentable på Filippinerne i disse vanskelige tider. Vær opmærksom på, at du ikke vil lave i et øjeblik; Du kræver at arbejde vanskeligt såvel som at markedsføre dine produkter. Folk ville ikke forstå, at du sælger det, hvis du viser det derhjemme; Så indlæg på Facebook, promover på grupper, såvel som fortæl dine venner. Held og lykke med din satsning!

Om forfatteren

Hej, jeg er Lyza! Jeg hvornår var en person, der bare forestillede sig at gå til steder “en dag”, men besluttede at gå efter mine drømme. Min allerførste rejse til udlandet var i Japan, Solo, sidste 2018, såvel som faldt som med rejsen siden. Jeg sigter mod at se 10 lande, før jeg drejer 30 samt 2 nye placeringer på Filippinerne hvert år. Udover at rejse kan jeg godt lide at organisere ture, fotografering, læse samt få nye venner. Overhold mine eventyr med min Instagram.

Er du på Pinterest? Pin disse!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *