Uncategorized

Tjener penge på vejen: Et inspirerende interview med Motoroamers

Vil du rejse verden rundt, men er ikke sikker på, hvordan man får betalt for at rejse? I denne korte artikel har vi et inspirerende interview fra Karen, der deler sin erfaring med at arbejde som online livscoach, og som rejseblogger med sin mand. Fantastiske rejsejob, ikke?!

Karen og Myles rejser i øjeblikket rundt i Europa i deres RV, og de regnede ud, hvordan man tjener penge online, når de går.

De har diversificeret deres indtjeningsstrømme i køb for at kunne rejse på en økonomisk bæredygtig måde. Ikke kun tjener de penge hjemmefra (ja, en bobil), mens de er absolut placeringsuafhængige, men de gør det, de elsker! Læs videre for at lære mere.

Hej Karen & Myles! Fortæl os lidt om jer selv

Vi er Karen og Myles, alias, Motoroamers, og efter 30 års virksomhedsangst og selvstændigt undervurdering tog vi en beslutning om at tage vores livs regeringsperioder og foretage nogle enorme ændringer.

Inden for en fireårsperiode havde vi solgt vores hjem på Isle of Man, UK, opgav holdet på vores virksomhedsinteresser og flyttet til Somerset for at leve det ‘gode liv’. Endelig kunne vi heles fra vores udbrændthed. På trods af for mig, omskoling og forpligtelse til en meningsfuld frivilligt rolle, manglede der noget. Selv Myles ‘tapper indsats for at reducere sit golfhandicap var ikke nok til at berolige hans sjæl.

Det tog en seks ugers udflugt af New Zealand at vise os det manglende stykke af vores puslespil. REJSE!

New Zealand lærte os, hvor meget efterforskning skulle være en del af vores liv, og at vi var nødt til at fodre vores eventyrlystne ånder. Vi ønskede at styrke vores bedste til frihed fra et system, der prøver at kontrollere os.

Da vi kom hjem, var det ingen overraskelse at høre Myles antyde, at vi køber en RV og rejser i et år, mens vi solgte hjem på Isle of Man. Efter at have kæmpet for min frygt og ‘hvad hvis’, fik vi vores nye rejsekammerat, og i marts 2016 havde vi pakket sammen, pakket ind og gået ud i den europæiske solnedgang.

Leder du efter andre fantastiske online job? Geder på vejen har prøvet, kontrolleret og undersøgt hundreder af fantastiske job, som du kan gøre på vejen, online og på farten, så du kan tjene penge hvor som helst! Abonner for at lære om meget mere fantastiske fjerntliggende job som betalte onlineundersøgelser, og hvordan man får betalt for at skrive online!

To uger ind i vores ‘gap-year’ vidste vi, at dette var meget mere end bare et år ude-det var det, vi ønskede os i vores liv-for evigt. Et liv, der plejer min kreative sjæl og fodrer vores eventyrlystne ånder. Helt fri til at udvide vores sind med kultur, sprog og liv uden for den daglige slibning.

Fortæl os om dine online job

En del af at være på vejen for os er ikke kun en ferie, der blev klar inden for vores første måned. At være turister har bestemt sin plads, selvom det, der var meget mere markant, var vores overgang til digitale nomader.

Efter at have kørt vores egne virksomheder, anerkendte vi, at vi ikke blot kunne stoppe med at arbejde. Vi havde bare brug for at arbejde på en anden måde, der var meget mere afbalanceret, hjertecentreret og meningsfuld.

Så vi begyndte at undersøge, hvordan vi kunne arbejde, mens vi rejste og tjente en indkomst, der opretholdt vores livsstil. Når alt kommer til alt flyttede vi fra en årlig indkomst på seks tal til betydeligt mindre, praktisk talt natten over. Jeg skal tilføje, at vi er ‘ikke der’ endnu-det er et igangværende arbejde, når vi skaber en struktur, der flyder med vores hjerter og ikke kun pungestrengene.

Vores arbejdsplatform centrerer sig omkring vores færdigheder, ønsker og hvad vores potentielle publikum måske vil have fra os. Ved at kombinere denne trio gør det muligt for os at opbygge noget, der nærer os og hjælper andre. I betragtning af vores absolut forskellige personligheder og færdigheder var det bydende nødvendigt at tackle dette fra to vinkler og udforske vores kompetence individuelt og kollektivt.

Først og meget fremmest havde vi brug for vores basislinje! Den vitale indkomst, som vi havde brug for for at fodre vores konto, så vi kunne leve dag til dag. Dette er hovedsageligt Myles ‘domæne, da han har et rigtig godt øje for hjem og investering. Så efter at have solgt vores hus på Isle of Man, investerede vi i tre lejeboliger; To er stadig placeret på øen og den tredje i Storbritannien, der administreres af en hjemmeagent.

Resten af ​​vores Capital Myles har investeret i en aktieportefølje, der inkluderer skattefri ISA’er, der bruges af den britiske regering og mellemlang risiko FTSE100 virksomheder, der giver os regelmæssigt udbytte.

For mig ligger min kompetence i coaching og kreativ skrivning, som begge har tjent mig godt i over 25 år. Det var let at finde min niche i vores nye nomadiske liv, da jeg stoppede for at reflektere over historien om angst og udbrændthed, der førte til vores livsændring. Jeg havde en ‘stress til lykke’ historie at dele og et betydeligt publikum at arbejde med, der led den samme situation.I løbet af det sidste år, med Myles ‘tekniske kapacitet, byggede vi et nyt websted, der indeholder min kærlighed til at hjælpe kvinder med at finde deres indre lykke. Ved hjælp af min meditationslære og min egen personlige indsigt fokuserer jeg mine energier på udgivelsesbøger, som giver mig halvårlige royalties, skaber online-programmer og coaching, hvilket jeg gør via e-mail, telefon og Skype.

Jeg bruger også sociale medier og en Facebook -gruppe, vågner op til lykke, for at skabe en tilstedeværelse på den virtuelle markedsplads og tillader i øjeblikket dette at udvikle sig organisk.

For det andet, når vi har disse baseline -elementer på plads, har vi nu grundlaget for at opbygge det mest spændende aspekt af vores fjerntliggende arbejde – hvordan vi forvandler vores rejser til et pålideligt brand og indkomststrøm.

Myles, med sin humoristiske opfattelse af verden og min kreativitet gør os til et formidabelt team, og så blev motoroamers og vores alvorligt underholdende rejsemærke undfanget. Vi bygger stadig vores profil på denne nye arena, og vi har en vej at gå, selvom vi med at nærme sig 1,7 000 tilhængere på vores FB -side og tilknyttede marketingpartnerskaber på vores hjemmeside, begynder vi langsomt at opbygge vores infrastruktur. Vi fokuserer på at skrive nyttigt indhold, dele sjove, ‘On the Road’ indsigt og tage dronevideoer, der inspirerer vores publikum.

Den bedste bit om de rammer, vi skaber, er, at vores primære indkomst giver os mulighed for at gøre det, vi elsker uden nogen stress. Så anderledes end det liv, vi havde før.

Hvorfor besluttede du at efterlade dine “almindelige” job?

Min kærlighed til at hjælpe mennesker og gøre en forskel drev mit virksomhedsarbejde og min personlige udvikling og coachingkonsulentfirma. Alligevel som en introvert, mens jeg var god til mit job, nærede det ikke mit hjerte. Jeg kæmpede for en konstant kamp med mit behov for økonomisk sikkerhed på den ene side og tvang mig til aldrig at afvise en kontrakt og mine folk-behagelige, perfektionistiske træk på den anden side. Disse to dyr trak mig ud i udbrændthed med en blomstrende bankkonto. Dette bragte ikke den lykke og frihed, jeg stræbte efter, og noget måtte ændre sig – at noget var mig!

Så på Breaking Point trak jeg ud af en kontrakt på $ 80.000 og begyndte først at sætte mine behov. Det var en af ​​de sværeste ting, jeg nogensinde har gjort, selvom det var vigtigt at give slip på mit firma var afgørende for min overlevelse.

Over tre år trak jeg tilbage, indtil jeg til sidst frigav min sidste klient. Nu var det tid til at finde en rolle, der nærede min introvert. Jeg omskolede i meditation, og jeg begyndte at finde en meget mere anonym rute til at imødekomme mit behov for at hjælpe andre end den meget offentlige, jeg havde været vant til. Dette blev den centrale del af min historie og min erkendelse af, hvordan jeg kunne kanalisere dette til mine virtuelle coachingtjenester.

Som et partnerskab Myles og jeg vidste, at vi var nødt til at være aktive og greb muligheden for at arbejde på en anden måde, der gav meget mere antyder os og de mennesker, vi søgte at nå. Og hvilken bedre måde end at blande vores færdigheder og vores rejser?

Hvor i verden har du arbejdet?

Charmen ved vores metode er, at vi har været i stand til at arbejde i hvert land, vi har besøgt, det er 11 hidtil i Europa, fordi marts 2016. Resten af ​​verden vil vente på endnu et år.

Vi har været heldige nok til at kalde vores kontor stranden med sand mellem tæerne, swimmingpoolen klædt i, ikke meget for at være ærlig, bestemt ingen dragter at se. Vi har arbejdet i byer som Annecy, Frankrig bevæbnet med kun et videokamera og en video eller ude i naturen på Kreta, Grækenland, når vi snakker med naturen snarere end at lytte til lyden af ​​virksomhedshjulskurning. Vi er privilegeret over at have kløftvægge, der indrammer vores arbejdsområde og de åbne, blå himmel som vores loft.

Om vi ​​bliver i en dag eller en uge afhænger af vores behov for at hvile fra vores rejser, og hvor meget internet vi kan få. Vi kan i nogle tilfælde arbejde solidt i flere dage, og så spiller vi. Selvom dette virkelig ikke føles som arbejde, i det mindste ikke i standardparadigmet.

Og når jeg siger arbejde, så lad mig være klar over, hvordan det ser ud; Vi filmer, vi går, vi parkerer op og nyder de lokale, der går rundt i deres liv, vi cykler i navnet på forskning og vi fotograferer. Og lad os ikke blive for martyr som – det handler lige så meget om at udfylde vores egen hukommelsesbank af oplevelser, som det skaber et arbejdsproduktion. Hvilken glæde; At vi kan leve dette liv, rejse og dele vores oplevelser for at inspirere andre til at opfylde deres egne rejsedrømme.

Vores synspunkt er, rejser, når du kan, så længe du kan og på den måde du kan – bare rejse.

Jeg kan ikke sige, at det skaber en luksusniveauindkomst, selvom vi ser potentialet, når vi bygger partnerskaber, forbindelser og profil. Og vi er having en eksplosion, mens vi gør det. Dette er virkelig det meningsfulde, hjertecentrerede arbejde, vi har drømt om hele vores liv.

Kan du fortælle os lidt om dine certificeringer og kvalifikationer?

Certificering er et virkelig interessant emne, da det har nuancer af det system, som vi efterlod. Selvom vi har lært i vores 17 måneder på vejen (og jeg ved, at vi stadig er babyer i dette spil), at du ikke kan undslippe systemet fuldstændigt. Der er bare nogle politikker, som du skal følge, og certificering på nogle områder er en af ​​dem. Skat er en anden, selvom lad os ikke gå dertil.

Som nybegyndertræner, tilbage i 2001, tog jeg en beslutning om at få min kvalifikation med Det Forenede Kongeriges Coaching Academy. Det lykkedes mig at beskytte en bursary, som gav mig helt fri adgang til weekenden til boligkursus og opfølgningsdiplomvurderingsprocessen. I disse dage er deres Foundation Weekend nu helt gratis for alle, selvom tilmeldingen af ​​eksamensbeviset nu er $ 5.100 +moms. Hvis du selv betaler for programmet, er 5-10 stipendier tilgængelige typisk tildelt $ 1.275 til omkostningerne.

For at tilføje til dette fandt jeg en akkrediteret, on-line Life Coaching Diploma med Newcastle College of Desuden uddannelse, der blev sponsoreret af forfatter og træner, Fiona Harrold. Dette kursus kører nu på $ 765 og har flere indgangsniveauer hele året rundt. Når jeg opnåede mine to eksamensbeviser, modtog jeg den troværdighed, jeg har brug for som en ny træner for at sætte foden på et potentielt enormt marked.

Interessant, når jeg sidder på sidelinjen for nogle ‘coaching’ FB -grupper, føler jeg mig bekymret med min standard coaching hat på, om det moderne tag på coaching. Dagens marked er oversvømmet med wanna-be coaches, der er påvirket af denne ‘Get Rich Quick’, ‘Tjen seks tal om måneden’ coaching synspunkt, der går glip af hjertet af, hvad en træner er og gør.

Mit perspektiv er, at det at være en træner er et privilegium og en færdighed, og den moderne bølge af fix-it-all-trænere bekymrer mig. Selvom jeg inden jeg kommer på min sæbeboks, vil jeg gerne understrege, at træning i de grundlæggende coaching -koncepter er afgørende, hvis dette er en rute, du overvejer. Læring og indlejring af coachings kerneværdier er bydende nødvendige, hvis du vil udnytte kraften til at hjælpe med at skifte andres liv. Så find et kursus, der køres i dit eget land og bevæbner dig selv med kernefærdighederne og bygger derfra.

For at blive en investor har virkelig ikke brug for nogen kvalifikation, i Myles ‘mening. Selvom han spurgte ham om attributterne for en succesrig investor, der kan sove om natten, sagde han, at du havde brug for tre væsentlige ting blandt en lang liste med attributter; Vær konservativ – der er ingen ‘Get Rich Quick’ -plan på dette felt; Tid er din bedste ven og din værste fjende – så tålmodighed er dyden og til sidst investere i overkommelige indeksfonde, for hvis det er godt for U.S. Investment Guru, Warren Buffet, er det godt nok for ham. At udvikle din kompetence og, meget vigtigere din selvtillid, og læs derefter:

Snebolden; Warren Buffett og Company of Life, af Alice Schroeder
Den intelligente investor af Benjamin Graham
Den lille bog om adfærdsinvestering; Hvordan man ikke er din egen værste fjende, af James Montier

Til vores rejseblogging er der ingen eksamener, bare lidenskab og kunst kombineret. Der er kurser, du kan tage for at lære om rejsefotografering eller at være rejseskribent, selvom jeg tror, ​​at meget af dette handler om en kærlighed til at udtrykke det, du oplever, gennem ord, linse eller optagelse.

Jeg gætter på, at hvis du vil blive taget alvorligt i branchen, kræves det at fremme dine evner, og vi er smerteligt opmærksomme på vores huller med, siger sociale medier. Selvom vores belønninger hidtil har været på grund af hårdt arbejde, skabelse og vedholdenhed.

Vores arbejdsmetode er i det store og hele arbejde, vi skal finde. På adskillige måder er vi heldige, da det finder os. M

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *