, jeg er ødelagt. Kaput. fløde cracket. Vi kommer lige ud på den anden side af fru R’s nye bog, der kommer ud, den største weekend i bloggekalenderen såvel som meget mere rejser, end vi har gjort i betragtning af at vi var i Europa såvel som det specificerer sidste år. Det er den store trætte, men vi er ikke desto mindre udslidt.

I løbet af dette års konference har vi været interesseret i masser af inspirerende citater, meddelelser såvel som filosofier. Dog – for mig – var sandsynligvis den mest rørende var dette:

Vi bruger Google, når vi er bekymret for, at vi er lige så flov over at spørge vores venner.

Absolut! Jeg har spurgt Google masser af bekymringer, som ingen ægte person nogensinde må blive udsat for.

Uanset hvad, tjekket ud for at opdage, hvad vi har været lige så meget som at gøre mig så ekstremt træt. Jeg forventer ikke meget sympati!

Med en noget travlere end typiske få dage, der kommer op, prøver vi vores fineste for at tage det enkelt i dag. Vi er gået efter det boozy valg såvel som nyder en smule gin lykke! Denne gin, botanisk australis af Mt onkel destilleri i Queensland, er ekstraordinær såvel som sandsynligvis vores nye meget elskede gin.

Her er hvad vi tror på det i meget mere dybde, hvor vi har talt om tre håndværksgins, du er nødt til at prøve, før du dør!

Vi hænger ud med de charmerende mennesker fra refoil i aften. Refoil er en ekstraordinær forretning, der genanvender alle de anvendte aluminiumsfolie -skønhedssaloner, der bruger til at farve folks hår.

Uanset hvad er vi på en smule Viet Restaurant med dem i aften i Marickville kaldet PhD. Dette var deres store oksekød Pho, som jeg er ved at nedrivne. Fru Romance har venligt lånt sine håndmodelleringsevner lige her for at give skala. Ser ikke hendes negle spiffy ud?! Jeg prøvede at bruge min egen Simian Fist, men det leverede ikke rigtig den skala, jeg ledte efter.

Det er et usædvanligt champagne -øjeblik for os i dag: fru Romance’s Braiding Book er sidst vist på vores egne bredder. Det blev offentliggjort i Specificerer som fletninger, boller og vendinger såvel som i Storbritannien som frisyrekatalog. Fra i dag vil australiere såvel som newzealandere være i stand til at få hårromance bogen fra bog Utopia!

Skål, fru romantik! Godt klaret!

Fordi i dag er så speciel, går vi endda ud til middag: dumplings! Vores meget elskede dumpling-hus, Seabay, er fremragende. Dette er vores nye meget elskede kombination til svin ud på. Dampet svinekød såvel som veg-dumplings, deres specielle stegte aubergine såvel som tomat såvel som ting samt dybstegt svinekød. Yum!

Det har været en hektisk morgen – vi var oppe hele natten i går aftes pakning til dette: det største årlige blogforfatterseminar i landet. Problogger-begivenhed er et årligt seminar, hvor enhver person med en blog, der er ved at begynde en blog eller endda en vag rente i blogverdenen, kan komme til at lære, forlænge deres dygtighedssæt samt tilfredsstille samt tale med lignende- sindede mennesker.

Problogger er en fremragende begivenhed såvel som – som sidste år – det afholdes i QT Hotel i Gold Coast. Placeringen er enestående såvel som det er et smukt stylet hotel. Nyd dette område til en evaluering af QT Gold Coast.

Ikke kun er QT Gold Coastline velplaceret, dens rumtjeneste er også ganske speciel. Vi sulter fra en sen aften såvel som en tidlig flyvning, så vi slugter på fisketaco, chunky chips dækket af flydende ost såvel som jalapeño chili, samt en svinekød mave burger. såvel som en bevisk eller to, selvfølgelig!

Og så begynder det. Problogger -begivenhed 2014. Såvel som vi er utroligt tidligt. Fru romantik knækkede denne cracker af et skud af solopgang over stranden. Min indsats kan ses øverst i dette indlæg … af programmet Jeg indstiller mit billede som titelbillede!

Hvordan er det?! Fru Romance’s Book er i bogbutikken på ProBlogger -begivenheden! Sammen med sin hårromansebog er Nikki Parkinsons formidable låse din stil såvel som Darren Rowse’s Problogger -bøger. De producerer snarere en trio. Såvel som fru R nyder at underskrive kopier til de charmerende mennesker, der har fået hendes bog.

Og det er sidst forbi. To dages sjov, opdage såvel som interaktion. Det har været en hjerne-boilingly stressende overbelastning af information, men det har været ekstremt meget værd.

Her er vores sidste solopgang over Gold Coast, men ikke vores sidste dag i Queensland. Herfra har vi fået gode tilbud meget sjovere organiseret begyndende med …

… en tur til Fraser Island !! Fra Brisbane lufthavn flyver vi højt over Hervey Bay såvel som Fraser -kysten. Vi arbejder med den blændende turisme såvel som begivenheder Queensland for at fremme et par oplevelser, som alle med en entusiasme for rejser – især australske rejser – skal gøre.

Hold øje med evalueringer såvel som forslag til, hvad der foregår i denne spektakulære del af verden.

Her er en hurtig glidhøjde til dig: Du kan ansætte en Segway såvel som zoom op såvel som ned ad en af ​​Fraser Islands strande på det som en mødre. Dette er den allerførste gang, en af ​​os har været på påe af disse falske maskiner. De er usædvanlige sjove – selv når du griser over, efterår og bryder en. Ja jeg gjorde!

En anden meget elsket ting at gøre på Fraser Island er at nyde solnedgangen fra stranden. Grib en øl, få en stor pozzie på sandet eller – som os – på molen, samt glæde mig over.

Jeg forstår, at du er hektisk, så her er de sidste 8 minutter eller deromkring op på kun 15 sekunder. Charmerende er det ikke?

Vores tur til Fraser-kysten er på ingen måde at indikere over, så sørg for at følge med, hvad vi har fået så meget som på vores Instagram-feed … eller bare vente til næste mandag på vores omslutning af nøjagtigt, hvordan hvad der gik!

Hvad er den dummeste bekymring, du nogensinde har spurgt Google? Har du nogensinde googlet dig selv? Har du nogensinde prøvet at skrive dit navn ind såvel som at se, hvad det mest søgte efter termer, der ruller, antyder?! Har du nogensinde været på Fraser Island? Uanset hvad du skal angive på enhver form for disse emner, eller hvis du bare vil angive hej, skal du tale med os i kommentarerne!

Billeder af hr. Såvel som fru romantik ved hjælp af Instagram: @Mrandmrsromance, @Hairromance såvel som program @angrybastard!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *