Uncategorized

Cheapoair Booking Experience – Hvordan vi finder de mest overkommelige flyaftaler

#AD: Dette indlæg er sponsoreret af Cheapoair

Det er fantastisk at rejse til lave omkostninger-meget cool, faktisk! Fra den dag, hvor Kach og jeg begyndte at rejse på fuld tid tilbage i 2013, søgte vi det mest overkommelige af alt-billig indkvartering, billige ture, billig transport, billig mad. Du navngiver det, hvis der var en billigere måde, vi ville finde det på!

Billighed er ikke en negativ egenskab, som det er så typisk forbundet med lave omkostninger. I rejser kan billighed være en dyd og kan tilføje umådelig værdi til vores rejseoplevelser. Selvfølgelig er det altid en afbalancerende handling mellem billighed og kvalitet. Vi ønsker ikke at billigere kvaliteten af vores eventyr til det punkt, at vi begynder at gå glip af.

Noget, vi har lært gennem næsten 7 års fuldtidsrejse, er, at det er vigtigt at vælge, hvor man skal være billig og hvor man skal bruge lidt mere. I disse dage vil vi langt hellere bruge meget mere af vores penge på kvalitetsoplevelser, mad, god vin og uforglemmelige eventyr, mens vi kan spare en masse penge på dyre genstande, som fly.

Vi bruger sjældent kun et flydobsbestiklings- eller sammenligningssted for at finde de bedste tilbud, vi kontrollerer typisk mindst 2 eller 3. Vi bemærker dog, når visse websteder konsekvent har billigere luftpriser end deres konkurrenter. Vi kan ærligt sige, at Cheapoair konsekvent giver nogle af de laveste priser, vi kan finde online.

For eksempel planlagde vi for nylig vores kommende tur til Kina i december 2019 og fandt en returflyvning fra Miami til Shanghai for kun $ 411. Det er bogstaveligt talt meget mere end halvvejs rundt om i verden for knap over $ 400!

Selv meget mere imponerende, med det begrænsede tidstilbud kunne vi bruge promoveringskoden til at få en endnu større rabat på op til 50 procent. Det er en 5 -dages tur fra Miami til Shanghai for så lidt som $ 205!

Cheapoair har også fantastiske hemmelige tilbud, som de kun sender via e -mail til kunder, der har tilmeldt sig deres hjemmeside. Det er sandt, at størstedelen af de bemærkelsesværdige flyveaftaler bare driver af ubemærket, fordi ingen tilfældigvis søger efter dem på det bedste tidspunkt. Kan du huske alle de historier, du har hørt, men troede ikke helt på en ven af en ven, der fløj rundt i verden og tilbage for $ 500? Du vil aldrig være den person, medmindre du har nogen, der ser ud for dig og sender dig de bedste tilbud, som de sker.

En af vores foretrukne funktioner i Cheapoair er dens rejsebureau -specialister. Borte er dagene med at gå ind i et rejsebureau og tale med et menneske for at få ansigt til ansigt professionel vejledning om, hvor man skal hen, og hvordan man kommer dertil. Det er fantastisk at have en verden af information lige ved hånden, men i nogle tilfælde kan det være overvældende, og vi har stadig brug for nogen til at hjælpe os med at filtrere det hele ud.

Rejsebureau -specialisttjenesten har været særlig værdifuld for os, fordi det er et par af to forskellige nationaliteter med to forskellige pas, visse tilbud er kun tilgængelige for den ene af os og ikke den anden. Vi overførte engang gennem Istanbul lufthavn, men kun en af os var i stand til at videregive indvandring for at kontrollere poserne igen. At overbevise check-in-skrivebordet om at lade dig tjekke en andens taske, mens du holder din ægtefælles pas og diskuterer, at hun er i afgangene uden hendes pas, er ingen let opgave!

Vi lærte vores lektion om den tur, og næste gang vi havde en kompliceret rute, der involverede overførsler, kaldte vi Cheapoair Travel -specialister Service og forklarede vores situation. Vi rejste fra London til Costa Rica, og alle de bedste tilbud blev dirigeret gennem Miami eller Fort Lauderdale lufthavne. Fordi en af os ikke havde et amerikansk visum på det tidspunkt, blev vi tilbage og kiggede på et valg af meget dyre flyvninger gennem alternative lufthavne!

Rejsespecialisten forstod problemet med det samme, og uden at spilde nogen tid begyndte hun at skure alle mulige ruter til Costa Rica muligt for at finde en, som vi ikke havde brug for et visum til. Det tog lidt tid, men hun fandt os en fantastisk aftale fra London til Lima, Peru til Costa Rica. Dette antydede, at vi havde en lang layover i Lima lufthavn, men det var længe nok til at komme ud af lufthavnen, spise frokost i byen og stadig komme tilbage til vores fly til Costa Rica! Fordi denne rute sandsynligvis ville blive betragtet som uønsket for adskillige rejsende, fik vi en fantastisk aftale om den og betalte kun omkring $ 550 pr. Person!

Vi bruger Cheapoair i en overskuelig fremtid for at finde flyaftaler til vores kommende ture i løbet af det næste år. Gå videre, vær billig!

Hold dig opdateret med, hvad der foregår på billig -bloggen, og husk at tilmelde dig, så du kan den person, folk fortæller “billigste fly” historier om.

Annonce. Ansvarsfraskrivelse: Dette indlæg inkluderer sponsoreret indhold, men alle udtalelser om de diskuterede tjenester er vores egne.

Er du på Pinterest? Pin disse!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *