, da Crow Flues, Mt. Angel, Oregon ligger 18 mil nordøst for Salem. Et landdistrikt samfund på omkring 4.000, Mt. Angel er muligvis bedst kendt for sin tyske arv og katolske indflydelse.

Mt. Angel Abbey

Gemt mellem de rullende, frugtbare bakker i Marion County er Mt. Angel en fantastisk destination for et søndagsdrev. Faktisk ankom vi Mt. Angel Abbey på en søndag og lige i tide til 11:55 ringning af klokkerne til middagsbøn.

Hørt i kilometer rundt huser klokketårnet otte støbebronze klokker, der kalder munkene til bøn seks gange hver dag. Hver klokke har en anden musikalsk note og er opkaldt efter en helgen (ifølge Abbey-webstedet vejer den største klokke meget mere end fire tons, og sættet betragtes som de største frie svingende klokker på vestkysten).

Hvor man skal bo

Find familievenlige indkvartering i Mt.Angel, Oregon fra konventionelle hoteller til private flugtudlejning gennem ophold22.com:

Ud over at glæde besøgende med musik byder Mt. Angel Abbey besøgende af alle kirkesamfund og interesse for at glæde sig over en bakketur på campus. Væsentlige stop inkluderer en boghandel og café, et bibliotek og Natural History Museum (planlagt til genåbnet den 16. oktober 2016 efter en komplet redesign). Mt. Abbey Monks brygger endda deres egen øl!

Når du rejser langs Abbey Drive, vil du bemærke hvide statuarer, der repræsenterer de fjorten stationer på korset. Stationerne husker Jesu Kristi lidelse og død og dateres tilbage til 1889. Adskillige mennesker går den brolagte sti i bøn og slutter ved Grotten af Maria øverst på bakken.

Downtown Mt. Angel

Tilbage i byen Mt. Angel vil du bemærke en tung tysk indflydelse med en dekorativ maypole, bayersk arkitektur og pubber ved navn den berusede tyske og Frank-N-Steins. Vi glædede os over et autentisk måltid på Glockenspiel -restauranten i krydset mellem North Main og East Charles Streets.

Du kan ikke gå glip af bygningen, da den muligvis er den største og højeste i Company Company District. Det indvendige matcher det ydre i Decorum; Vi elskede den enorme øl Steins og Oom-PAH-PAH-statue af en tuba-spillende mand i Green Lederhosen.

Når vi sprang med Wienerschnitzel og kartoffelkager, gik vi ud på en gåtur fra byens antikke shoppingdistrikt. Nogle af butikkerne blev lukket på søndag, men adskillige var åbne, inklusive White Corner Store og et antik indkøbscenter, der var huset i bygningen ved siden af den høje, hvide kornelevator.

Hvis du har hele dagen, kan du overveje et kørsel ind i Silverton for at udforske Oregon Garden eller den fantastiske Silver Falls State Park. Vi fandt også en masse familievenlige aktiviteter og attraktioner i Salem.

Glade stier!

Pin til senere:

Relaterede

Oregon’s Mt. Hood Territory – Ekspertudgift Mt. Hood Territory Region of Oregon er en af de mest fantastiske vejture i USA. Du kan udforske regionen med mindre end 100 miles af faktisk road trip-afstand, og det er fantastisk til en weekend eller delvis uges tur. Landskabet er i verdensklasse, men regionen er …
13. april 2010in “Indkvartering”

Oregon’s McKenzie Highway 242 giver historie og gamle synspunkter fra Oregon’s mange fantastiske smukke Byways har et smalt vindue, hvor du kan glæde dig over det. McKenzie Highway 242 kører over McKenzie Pass fra Belknap Springs til søstre, og gennem mange af året er det typisk dækket med sne. Men i sensommeren og efteråret hver snoet …
2. juli 2017in “Epic Road Trips”

Familieaktiviteter I Sunriver og Bend, Oregonset på den østlige hældning af Cascade Mountain Range, er Central Oregons høje ørken et sted med rå, naturlig skønhed, vrimlende af dyreliv og rigelig rekreation. Adskilt med femten miles er byerne Sunriver og Bend populære året rundt flugtdestinationer for familier, der går til regionen. Mens den ultimative …
2. marts 2016in “Oregon”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *