Uncategorized

Seapanes, Silvester’s og en South Sydney -aftensmad

Denne uge har været en af ​​mine favoritter indtil videre i år, tror jeg. I det har det været meget mad tungt!

Og den ‘tunge’ del er bestemt en henvisning til mig. Ting her bliver lidt ude af kontrol. Men med mine ankelbirater, der stadig er i dårlig form, er der ikke meget, jeg kan gøre, men bare spise gennem smerten!

Men med ting som en eksklusiv invitation til en top Sydney Hotel Restaurant til middag, en privat aftensmad på en genopfundet klub og chancen for at gå i en Seaplane, er min ankel bare nødt til at tackle det.

Vi håber, du nyder denne ugentlige udgave.

Cheers – Jim & Christina XX

Og som om der ikke var nok mad på dagsordenen, denne uge, har Christina besluttet at lave gnocchi!

Hendes far heralding fra det nordlige Italien betyder, at Gnocchi er en del af Christinas arv, men dette er første gang, hun gør det i lang tid – og første gang vi har lavet det sammen.

Utroligt nok er hun trukket minder fra år tilbage og har gjort et utroligt stykke arbejde.

Christinas familieopskrift var lidt anderledes end denne klassiske gnocchi -stil. I det nordøstlige Italien og Slovenien er Gnocchi ofte meget større, fyldt med en lille indfødt blomme og dækket af en sød, men velsmagende brødkrummekinnamonsirup.

Det er en formidabel skål og absolut lækker, men meget vanskeligere at lave. Og på trods af den sukkerholdige sauce og blomme, serveres dette stadig som en hovedret!

Vi har valgt den lettere mulighed denne gang – Gnocchi i et sugo med et strejf af ældre Gouda -revet på toppen. Men måske næste gang vi går efter Plum -stilen!

Jeg tror, ​​at vi også deler vores opskrift på Gnocchi al Pomodoro også, så se dette rum. Jeg har et let trick, der forvandler din tomatsauce til den smageste, du nogensinde har haft. Løfte.

I aften er vi på Marriott Sydney Harbour i byen for at fejre menuen med sin prisvindende restaurant Silvester’s.

Det er et par år siden vi var her – til lanceringen af ​​Silvester’s faktisk, og dens bar dig flaske mand. Så det er dejligt at revidere den fremragende mad her.

Ting begynder med nogle imponerende hors d’oeuves. Disse skruenøgle krabber pakker indpakket i mør avocado på en crunchy popadom er fantastiske. Det er som at spise den rigtige version af, hvad en Californien -rulle ville være.

Ledende køkkenet her i Silvester’s er Rafael Szurek-en Michelin-Star-bedømt kok, der har arbejdet under nogle af de mest spændende navne i branchen, herunder kok Paul Bocuse-‘Pope of French Cuisine’.

Når vi er komfortabelt siddende, kommer hovedretterne ud og starter med disse fantastiske Skull Island -rejer kul grillet og klædt med XO -sauce og fingerkalk.

Kokken Rafaels fokus er selvfølgelig på de utrolige smag og umami, du finder i fransk madlavning, men også i bæredygtighed og lokale produkter. Han har udformet denne menu med indfødte komponenter og endda urter dyrket i den lodrette have her i restauranten.

Et andet værk af spiselig kunst til at begynde med er denne Vanella Burrata, der kigger ud fra et Savoy -kålblad. Spise med vores øjne hele vejen … ja, indtil du skærer Burrata op!

Chef Rafael har også lavet min yndlingsret: langsomt kogt grillet blæksprutte.

Mainsret er lige så imponerende som hovedretterne. Denne Wagyu -oksekød er fremragende. To forskellige snit kogte to forskellige måder-en kul grillet 6+ striploin og en faldende langsomt kogt 9+ oksekind. Vidunderlig.

Og som om vi ikke har haft nok (ikke muligt), har vi også serveret hjemmelavet Pumkin Gnocchi belagt med Warrigal-grønne og en Dukkha lavet med indfødte Aussie-krydderier.

Dette er Chef Rafaels nuværende favorit og en ny skål til køkkenet. At skjule under et rede af sprøde kartoffelnudler er et stykke delikat, men alligevel fast gletsjer 51 tandfisk.

Det serveres med forkullet agurk og en elegant kompleks bisque.

En række desserter følger, hver så smuk som den næste. Dette er for eksempel Black Forest Chocolate Ganache -kagen med en kirsebærsorbet, mælkeskum og frysetørret frugt.

Men stykket de modstand er her. Kokken Rafael har sammensat en af ​​de mest komplicerede desserter, vi har set. Flere lag fylder disse iskolde gryder for at skabe en blodorange tofu pana cotta og på toppen: væske-nitrogen frosset og håndsknuset koriander.

Sørg for, at du tjekker Silvesters næste gang du leder efter et sted eventyrligt at spise i Sydney. Og selvfølgelig er Marriott Sydney Harbor på et af de bedste steder, hvis du besøger.

Vi forlader Marriott -følelsen – som du kunne forvente – meget fuld, og bare bare gøre det hjem i tide, før dette sker!

En af de (i ikke de) mest utrolige storme, vi nogensinde har set. Og vi er blevet ramt af Lightning.

Himlen lyser som om det er dagslys. Det er en uendelig rullende boom af torden. Hvilken måde at præcisere aftenen. Hvis du vil se mere af denne storm, kan du tjekke vores Instagram -indlæg her.

Denne aften har vi gjort vores vej sydpå for en ændring. Vi er i Kogarah og besøger denne sydlige forstads RSL -klub, som har set en masse ændringer forBedre i nyere tid.

Meget mindre som de klubber, vi er vant til at se, har Kogarah Clubhouse en hyggelig, men alligevel stilfuld fornemmelse af det. Pokies er godt skjult, personalet er fremragende venlige og professionelle, og lugterne af mad, der kommer fra dens to restauranter, gør vores mager til at gurgle som glade katte.

Christina og jeg tager plads i klubhusbaren og til en stille drink før middagen. Vi er forbløffet over, hvor veludstyret baren er med masser af valg og et stort udvalg af Aussie-drinks.

De har endda Matsos ingefærøl på hanen her, hvilket er overraskende i sig selv. Men det er den pris, der får os. Det er billigere her, end det er på den faktiske Matsos bryggeri i Broome!

Jeg nævnte to restauranter her på Kogarah Clubhouse, men selvfølgelig spiser vi kun på en i aften. Vi er ikke så grådig.

Men vi er grådige nok til, at vi vil prøve lidt af alt!

Da vi ikke spiser på Pearl, klubbens kinesiske banket og Yum Cha Restaurant, og FOMO er ægte, bestiller vi en lusket tallerken med Peking Duck Spring Rolls fra menuen Bar Snacks.

Faktisk, hvis du ikke er sikker på, hvilken type mad du vil have ud af de to restauranter, laver klubbaren en god blanding af de to og er stor værdi at starte.

Men dette er vores middagssted for aftenen: Blake Street Kitchen.

Med sit udvalg af komfortable siddemuligheder, masser af plads og lys, er Blake Street Kitchen den perfekte midtvejs eller et godt indhentningssted for venner. Det har en café-ved-dag-spisestue-efter-nat-fornemmelse, som ikke kun afspejles i madmenuerne, men også i kaffemulighederne.

Til middag her kan du dog forvente pubklassikere, der er forhøjet med tilføjelsen af ​​nogle velsmagende forbedringer.

Christinas (overraskende store) t knogler, der er perfekt kogt forresten – i stedet for at komme med mos eller chips og sauce er belagt med nye kartofler, broccolini og en rig rødvinglasur.

Disse små berøringer giver skålen ikke kun det lille ekstra uventede løft, men også så meget velsmagende.

Jeg har bestilt den sydlige stegte kyllingeburger, og dette monster besejrer mig næsten. Det er enormt – men jeg beklager stadig ikke disse forårsruller tidligere.

Kyllingen er mør, og dækningen er godt krydret. Alle smagene fungerer godt sammen, og pommes frites er også fremragende. Burgeren har også en crunchy slaw med sig og masser af pickles.

Jeg håbede, at pickles ville skære igennem rigdommen ved denne fyldningsskål, men de er ikke helt skarpe nok. Men det er den eneste kritik, jeg virkelig kan tænke på.

Jeg ser på dessertmenuen nervøst og bekymrer mig for, at min mave omslutter bordet og begynder at spise folk som klodsen. Jeg beder forsigtigt om en varm chokolade.

Christina bestiller en meget praktisk affogato – og gør det derefter ‘fræk’ med et skud af Frangelico! Det er M’Girl.

Både den varme chokolade og affogato er gennemført og smukt præsenteret, som igen hævder dette spillested som en god caféindstilling om dagen.

Den kaffe, som barista bruger, er fra grundene, og den biscotti, de serverer, er også den rigtige ting.

Blake Street Kitchen er fuld af elegante små berøringer, som du aldrig ville have set i en klub for et par år siden. Kunst på væggene, planter i kasser og et rum, der helt klart har haft et moderne designteam til at arbejde på det.

Disse detaljer gør Kogarah Clubhouse til et sted, som folk vil komme til. Mens vi spiser middag, har det næsten fulde hus en rigtig blanding af mennesker. Fra familier ude til middag til par som os, der har et romantisk måltid. Der er også en gruppe på fire unge kvinder, der mødes for et par drinks og en latter.

Det er dejligt at se klubben få den brug, den var designet til. Og den værdi, du får for dine penge, er endnu mere imponerende.

Vi er glade for at se, at ikke alt har ændret sig her. Museet ved siden af ​​baren er en hjemsøgende, men alligevel fascinerende påmindelse om de konflikter, der inspirerede disse klubber i første omgang.

Samlingen af ​​krigsmemorabilia og ting – fra både allierede og aksekræfter – her er imponerende og værd at stoppe for at se på.

Kogarah Clubhouse er i en fantastisk beliggenhed med masser af gadeparkering (gratis efter kl. 18) og endda tæt på en togstation. Sørg for, at du går af på Carlton ikke Kogarah. Spar dig selv 10 minutters gang!

I morges er jeg meget ophidset. Christina og jeg går på en søfly.

Jeg har ønsket at gå på en af ​​disse siden jeg var barn. Ideen om at starte og lande på vandet appellerer virkelig af en eller anden grund. Så i dag skal vi til Sydney Seapanes for en smuk flyvning rundt om havnen.

Tjek vores hurtige video af vores smukke flyvning her:

Klik her for at se videoen på YouTube.

Sydney Seapanes ligger lige ved siden af ​​en af ​​Sydneys mest berømte restauranter, Catalina’s i Rose Bay.

Catalinas får sit navn fra denne type fly forresten. Det var kaldenavnet for PBY ‘flyvende båd’, der blev brugt af amerikanerne i 2. verdenskrig.

Vores flyvning bringer os ud af havnen øst og derefter syd over Bondi Beach. Derfra flyver vi tilbage over Watsons Bay og Taronga Zoo, indtil vi er ansigt til ansigt medHarbour Bridge og Sydney Opera House.

Det er kun 15 minutter, men det føles som en time. Så spændende, så interessant og bestemt en af ​​de bedste måder, du kan se denne smukke by.

Du kan booke din oplevelse gennem Viator, og de håndterer alle detaljer, der gør din rejse endnu lettere. De sender dig endda en billet, du kan gemme på din telefons tegnebog sammen med dine andre online boardingpas.

I et samarbejde, der forbinder øst med Vesten, arbejder Eugine Tan fra Aquabumps -berømmelse med Margaret River Winemakers Cape Mentelle for at fejre vingårdens 50 -års jubilæum.

Den specielle pop-up-interaktive ‘Explore Your Horizon’ -udstilling med Aquabumps ‘fantastiske fotografering og Cape Mantelles velsmagende række vine er på North Bondi Surf Lifesavers Club i Sydney fra 3. til 5. april 2020 og er gratis.

Du skal dog booke dine gratis billetter, da pladsen er begrænset. Gå ikke glip af det.

Fotografering og vin; En kamp lavet i himlen.

Vi håber, at du har haft denne ugentlige udgave.

Cheers – Jim & Christina XX

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *