Uncategorized

En bekymring for rejseblogforfattere såvel som håbefulde bloggere: Hjælp venligst gederne!

Er du en rejseblogger, eller tror du på at opdage nøjagtigt, hvordan du begynder en rejseblog? Da vi først startede vores blog tilbage i 2012, havde vi masser af bekymringer, der flydede rundt i vores hoveder. På det tidspunkt var der dog ikke virkelig et afsætningsmarked eller et sted at stille blogging tilknyttede spørgsmål.

Måske spekulerer du på nøjagtigt, hvordan du kan få meget mere webtrafik til dit websted? Er du ikke sikker på nøjagtigt, hvordan du arbejder med mærker for at få gratis rejse? Bekymrer du nøjagtigt, hvordan blogforfattere tjener en indkomst? Måske forstår du ikke SEO, eller er ikke sikker på, hvordan du vælger et rejseblognavn?

Uanset hvilket element i rejseblogging du ikke er sikker på, vil vi gerne høre om det!

Vi prøver altid at forbedre vores bloggingmateriale på vores websted såvel som i køb for at gøre det, vi vil gerne stille dig et spørgsmål. Hvis du har 2 minutter til overs, kan du muligvis udfylde denne undersøgelse? Det er faktisk kun en grundlæggende bekymring så godt som det virkelig ville hjælpe os meget – såvel som vores læsere, det er dig! ?

(Bemærk: Der er en rullebjælke på undersøgelsen)

Indlæser…

Vi har nogle interessante ting organiseret i den ekstremt nær fremtid, så sørg for at holde øje med vores hjemmeside! Sig tak til dig igen for at have taget dig tid til at svare på dette spørgsmål. Har du en fremragende dag?

Dariece & Nick

Ansvarsfraskrivelse: Geder på vejen er en Amazon -partner såvel som ligeledes et tilknyttet selskab for nogle andre detailhandlere. Dette indikerer, at vi foretager provisioner, hvis du klikker på links på vores blog samt køb fra disse detailhandlere.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *