Uncategorized

Sydneys strålende lys, en uge med Negronis såvel som nogle fremragende dumplings!

Når dagene bliver støt kortere lige her i Sydney, tændes lysene i typen af ​​vores årlige strålende festival. Det er meget sjovt så godt som det bringer byen til live.

I mellemtiden – i dagtimerne – er det stadig fantastisk at gå rundt i havnen.

Denne uge-udover foraysen for at se de strålende Sydney-lys-har vi hængt ud med et par af vores meget elskede mennesker, spist et par af vores meget elskede mad samt at drikke et par af vores meget elskede Cocktails … alt i alt, det har været en ganske darn fine 7 dage!

I aften er vi ude på Star Casino for at se lysene fra deres tagterrasse – Sky Terrace. De har ændret det til den strålende lounge med oplyste stole, en fantastisk spilkonfiguration, der job på væggen, samt fantastisk udsigt over byen.

Fra gaden fik stjernen et ekstremt fantastisk lysshow fra sin tagdækning, der er styret fra parken på tværs af gaden af ​​offentligheden.

Vandet såvel som laserudstilling i Darling Harbor er virkelig ret godt. Musikken er lidt osteagtig, men den fungerer godt tilstrækkeligt med de utroligt koreograferede vandfly, lasere såvel som flammeflamme.

Den fineste vinkel for at se dem fra er fra næste til pariserhjulet.

Sidste aftes korte gåtur rundt om stjernen såvel som Darling Harbor var bare et forspillet til aftenens Instameet arrangeret af Destination NSW. Vi er på vej fra stjernen efter en velsmagende pizza -middag på Pizzaperta (stærkt foreslået af den måde) med nogle utrolige professionelle fotografer for at få de allerbedste udsigter over Sydneys fineste gratis festival.

Vi går ned til vandet såvel som hopper på en af ​​de strålende Sydney Special Ferry Rides som en del af Beyondwharf. Det giver et så fantastisk synspunkt på festivalen. Undersøg #BeyondTheWharf -hashtaggen på Instagram.

I aften er vi sammen med nogle utrolige professionelle fotografer med alvorlige Instagram -færdigheder. Mens vi er sammen med dem, beder vi om nogle ideer til at tage fantastiske billeder om natten.

Tjek vores Top 5 Pro -ideer til natfotografering her for at få det allerbedste ud af den sidste uge af Brilliant Sydney 2015.

I eftermiddag indhenter fru Romance så godt som jeg med vores Chum Steph fra Lipstickandcake.com for en bid at spise. Vi har talt om at gå til Surly’s i Surry Hills i et stykke tid. Det handler om det nærmeste, vi har opdaget til en stor gammel amerikansk dykkebar i betragtning af at vi forlod specificeringerne sidste år.

Steph er væk for den smukke Mike Sandwich – generelt en Mac såvel som ost med trukket oksekød – såvel som fru R’s valgte en velsmagende vietnamesisk rulle. På den anden side har jeg valgt Surly Burger. Burgeren er ganske darn fine, men crinkle -fries er fremragende.

Tjek Surly’s, hvis du er i nabolaget. Det er værd at besøge!

Fru Romance er utroligt i dag. Hun er færdig med at bygge webstedet til Bit Blog enorm – inspicér det ud, det er fantastisk. Fru R såvel som Carly fra Smaggle.com er forberedt på deres mest aktuelle workshop i Adelaide den 30. juni.

Littleblogbig.com

I aften er vi ved en hvidvinsmagning … derhjemme! Schild Estate i Barossa har frigivet deres mest nuværende såvel som største Shiraz – Prämie Special Release 2013. Med det vidunderlige medium af Twitter, leder Scott fra Schild os med ikke kun Prämie, men ligeledes deres GMS 2013, deres 2013 Barossa Valley Shiraz såvel som deres velsmagende Ben Schild Reserve 2012.

Prämie er en stor, afrundet Shiraz, der virkelig legemliggør smagen af ​​Barossa. Det tilbydes fra udvalgte købmænd såvel som restauranter, så hold dine øjne skrælede efter dette bitnummer.

I eftermiddag har vi taget en hurtig tur til stranden for en frisk pust. Vandet er bare så fjern ved Bondi i dag. Vi kan godt lide stranden om vinteren. Det er så meget meget mere roligt såvel som luften er så sprød.

Det er verdensomspændende Negroni uge fra 1. juni til 7. juni. Jeg ved. Spektakulær idé, ikke? Generelt i den næste uge vil hver Negroni, du får i deltagende spillesteder, donere en del af provenuet til deres valgte velgørenhed.

Find den nærmeste bar til dig ved hjælp af vores anmeldelse lige her såvel som se, hvilken velgørenhed du vil støtte, når du glæder dig over den allerbedste blandede drink nogensinde!

I aften har vi nydelsen af ​​Kate’s forretning fra SecretbloggersBusiness.com. Hun påpegede, at hun havde en hankering for nogle dumplings for et stykke tid siden, så vi har gjort det mest praktiske såvel som kommet lige her til Din Tai Fung Taiwanese Dumplinghouse.

Disse farverige bit stipendiater er alle forskellige smag – fra bolognese til ost! Hver af dem er fuld af suppende godhed så godt som de er lækre.

Efter middagen planlægger vi et par drinks – måske i den vilde rover op ad vejen såvel som måske en nattskap i den store gamle Royal Albert, selvfølgelig!

Fru Romance ser tilbage på sin tid på Bali Today. Jeg kan godt lide dette foto, hun tog på vejene omkring Seminyak. Lamperne i denne butik er så farverige … såvel som der er så mange.

Mens vi er ved det, deler fru R ligeledes sin meget elskede placering at spise på Bali: en restaurant kaldet Mom San, såvel som den ser ganske fantastisk ud!

Tjek vores evaluering af Mom San her.

Efter hendes middag på mor San tog fru R dette foto af Sunset på Bali. Det er ganske godt, er det ikke? Forstår ikke om dig, men det får mig til at være der ideel nu!

Hvor blodige store ser disse kager ud? Vores kammerat fik dem fra smag – normalt forstået for deres lækker baguetter, de køber ligeledes i en række forskellige kager såvel som desserter, der får mine øjne til at rulle tilbage i mit hoved. De er den bedste metode til at afslutte vores vens middagsselskab.

Forresten, ja, de smager virkelig så godt som de ser ud. Nå, jeg angiver en skinnende klode af saltet karamellmousse med glaserede cashewnødder i en smuk smuldrende kortcrust -sag.

Ikke en dårlig metode til at afslutte ugen, jeg er nødt til at sige! Præcis hvad med dig? Hvad fik du så meget som den sidste uge? såvel som nøjagtigt hvordan var din weekend? Fortæl os i kommentarerne!

Billeder af hr. Såvel som fru romantik ved hjælp af Instagram: @Mrandmrsromance, @Hairromance, @Christina.Butcher – MRS R’s Insta -konto såvel som @angrybastard selvfølgelig!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *