gik til Miami før og tror du har set det hele? Eller måske vil du bare tage familien et sted uventet?

Denne roundup af 7 skjulte perler i Miami -familier vil elske er en spandliste, der har dig dækket med nogle af Miamis bedste aktiviteter. De er destinationer, hvor både børn og forældre vil have en eksplosion, der er værdige til enhver Miami -spandliste.

Hvor skal man bo: South Beach

Selvfølgelig kan du bo på fastlandet i Miami, men der er kun en South Beach, og booking af et hotel her giver dig mulighed for at tilbringe de bedste dele af dagen (aftener og morgener) tæt på det sjove.

Vi fandt vores hjem væk hjemmefra ved Hilton Garden Inn Miami South Beach. Det er tæt på topattraktioner som Ocean Drive og stranden. Vi gik fra vores hotel til Miami Beach Botanical Garden, Miami Mountain, Holocaust Memorial, Soundcape Park og et halvt dusin andre steder. De tilbyder betjent parkering, så grøft din bil og komme rundt på cykel, fod, bus eller helt gratis vogn.

Den afviklingslobby i Hilton Garden Inn Miami South Beach, Florida.

Værelset i sig selv var rent og behageligt, komplet med Keurig, lille køleskab og skylignende seng. Jeg sprang over min typiske træning, selvom fitnesscenteret så pænt ud, men jeg gik ikke glip af morgenmad. Med skræddersyede omeletter og pandekager, korn, pølse, kaffe og mere har du masser til at få dig i gang. Der er også en bar, hvis du søger efter noget stærkere senere på dagen.

Takeaway: Værelser og faciliteter er solide, service er stor, og placeringen kan ikke slå på dette Hilton Brand Hotel. Medbring familien!

1. Øvre Buena Vista

Raspberry Cold Brew fra Fincas kaffepar perfekt med Black Forest Cake og Tres Leches fra Sweet Epico.

Jeg må starte denne Miami Hidden Gems -liste med Upper Buena Vista. Det er i modsætning til noget sted, vi nogensinde har været før, en del af Nature Sanctuary, del Boho Shopping Plaza. I centrum står den 120 år gamle Bodhi Wishtree, en farverig banyan bundet med bånd.

For at glæde børnene, stop ved Sweet Epico. Dette håndværkskonfekturbageri sælger kager, boba -te og lokale delikatesser som Tres Leches – det bedste, jeg har haft i Florida. Puddings, vaniljesaus og meget mere fyld små briller (verrines), mens miniature kager, fra sort skov til tiramisu, ligner kunstværker. For nogle store øjen slik, tjek deres Instagram.

Vores desserter var lækre, men endnu bedre med en drink fra Fincas kaffe. Plejen bag hver kop viser på denne boutique cafe. Bønner stammer fra avlere i Honduras ved hjælp af organiske og grønne landbrugsprocesser og omdannes til godbidder som Cortado, Lattes og Gelato-skummende affogato. For mig var Cold Brew en epifanie – så glat, at den ikke havde brug for sukker. Og det kommer i hindbær og kardemomme! Der er endda en børns menu med is, varm chokolade og mælk.

Tag dine forkæler til et af borde foran WishTree og Chill. Du er i hjertet af byen, men det er alt sammen gode vibber her.

For voksne: Kontroller for at se, om der er noget, der er planlagt på Palapa, en enorm tiki, der er vært for Cirque, musik og andre kulturelle forestillinger.

2. SuperBlue Miami

Et vandfald af blomster på Superblue Miami.

Superblue åbnede i 2021 og er ny på Miami -kunstscenen og overskrider den fælles museumsoplevelse.

I sin debutudstilling skal du udforske en række fordybende, store installationer, der blev bragt til live af et mangfoldigt team: arkitekter, kunstnere, ingeniører, programmerere og mere. Lys er over – afspejler fra en labyrint af spejle, blomstrer i digitale blomster på væggene, skifter i farvede lamper, ophængt fra loftet eller omgiver dig, som i “Ganzfeld.”

De mange usædvanlige udstillinger? Hvad med en evanescent verden lavet af … bobler? Med en ekstra billet kan du gå gennem den verden (poncho leveret) i “masseløse skyer mellem skulptur og liv.” Sørg for at føre tilsyn med små i denne interaktive installation.

Alder passende: Generelt er SuperBlue Miami bedst for ældre børn og teenagere, men kunsten er ikke for hård for yngre at nyde. Klapvogne er tilladt, og børn under 3 kommer gratis.

3. Time Out Market Miami

Velsmagende sandwich hos krævede leverandører, foto med tilladelse fra Time Out Market Miami.

Det er egnet, at det eneste time -out -marked i Sydøst er i Miami, et mekka for multikulturelt køkken. En tjek her handler ikke kun om middag. Det er en “smag af byen” med journalistisk integritet. Du kan rejse verden af mad (peruansk, trinidadisk, japansk, baskisk og mere), men dit måltid er noget, du kun har her.

Tej hele markedet, før du beslutter, hvad man skal spise. Jo større familien er, jo bedre – meget mere deling! – og alle får det, de vil.

Vi blev blændet af størrelsen på den stegte kylling ved Chick’n Jones. Vi spekulerede på, hvordan fusionen af vietnamesiske og cajun -smag ved Pho Mo kunne glæde vores smagsløg. Det er svært at vælge. Her er nogle anbefalinger.

Klassiske og børnevenlige: håndlavede burgere af en James Beard-pris-nullnull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *