Uncategorized

Dar es Salaam til Kathmandu – en lille ændring af planer

Vi havde en dag mere i Dar es Salaam, før vi flyver (meget indviklet) til Nepal. Selvom vi havde booket denne flyvning 6 måneder i forvejen, lykkedes det os stadig at royalt skrue den op. Vi skulle flyve fra Dar es Salaam til Johannesburg til Mumbai til Delhi til Kathmandu, 28 timers flyvning. Vi havde ikke vores indiske visa og blev nægtet at gå ombord på flyvningen til Mumbai, Indien.

Geder på vejen på flyvningen fra Dar es Salaam til Johannesburg … tænker, at vi var på vej til Nepal den dag!

Vi var under indtryk (efter at have kigget på internettet og efter at have kaldt Expedia), at fordi vi kun skulle være på indisk jord i et par timer (den tilladte tid er 12 timer i lufthavnen), som vi ikke havde brug for et visum. FORKERT.

Den måde, vores fly blev oprettet på, var, at vi skulle samle vores tasker i Mumbai og derfor teknisk ankomme til Indien og derefter afgå igen. Derfor gjaldt den 12 timers bestemmelse ikke for os. Vi stod bare der og så meget gobsmacked, da flyselskabet gav os den overraskende nyhed. Vi har måske eller måske ikke svoret et par gange, før vi forlader tælleren og vil samle vores tasker. Den næste flyvning ud til Kathmandu var ikke i 9 dage mere, så spørgsmålet blev: Hvad skulle vi gøre i Johannesburg i 9 dage?

Vi led ikke så meget, jeg vil fortælle dig så meget! Det var faktisk en dejlig ændring i Jo’burg snarere end ordentligt Afrika. Vi gik golf hver anden dag, gik til indkøbscenteret, drak mange liter vin, kogt til os selv i vores backpackers køkken, spillede brætspil, så film osv.

Dariece golf i Jo’burg, Sydafrika… ikke den bedste form!
Nyder vin på balkonen fra vores backpackere, Johannesburg, Sydafrika

Men det bedste, vi gjorde, var at gå. Det føltes som om vi ikke havde gået ind for evigt. Da vi var i de andre lande i Afrika, sad vi enten i time efter time på en brutal busstur, sad i timevis i en safari -varevogn eller sad på en strand. Da mange områder ikke er sikre til bare at gå rundt og se ting, blev vi næsten holdt fanget til tider på vores hoteller. Dette var et frisk pust, og vi udnyttede det fuldt ud. Vi opholdt sig i en smuk forstad til Jo’burg; Alle træer og blomster var i blomst, og det var helt sikkert at gå rundt … ja, på dagen!

Nick går gennem de træforede gader i Jo’burg, Sydafrika

I slutningen af ​​dagen var det en velsignelse i forklædning. Vi er faste troende på det faktum, at alt sker af en grund, og hvad der skal være, vil være. Vi elskede vores nedetid i Jo’burg, men var så glade for at komme til det smukke land Nepal og se, hvad Himalaya havde at tilbyde!

Kan du lide dette indlæg? Pin det!

Ansvarsfraskrivelse: Geder på vejen er en Amazon -associeret og også et tilknyttet selskab for nogle andre detailhandlere. Dette betyder, at vi tjener provision, hvis du klikker på links på vores blog og køber fra disse detailhandlere.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *