Uncategorized

TNN: Travel Prep under pandemien (hvordan man forbedrer dine fremtidige rejser)

Hej alle sammen,

Jeg ville dele en anden video fra en nylig nomadisk netværksbegivenhed. Denne handler om “rejseforberedelse under pandemien: hvordan man forbedrer dine fremtidige rejser.”

Deltag i forfatter, fotograf og opdagelsesrejsende Steve Brock, når han tilbyder nyttige, nyttige øvelser, tip og praksis, du kan gøre nu, så når du er i stand til at rejse igen internationalt, kan du gøre det med større mening, formål og glæde.

Han dækker:

Sådan bruges denne nedetid til at hente skjult …

Hej! Undskyld at afbryde men ….

Det ser ud til, at du har snublet over en artikel om abonnent-kun!

(Allerede et medlem? Log ind her.)

Denne korte artikel er udelukkende for medlemmer af Nomadic Matt Plus! NM+ er vores medlems eneste program, der giver læsere som dig selv adgang til fordel for blogindlæg. Medlemmerne får også helt gratis bøger, guidebøger, blogging-kurser, adgang til vores begivenheder, begivenhedsudskiftninger, månedlige gaver, T-shirts, eksklusive pengebesparende rejsabatter og mere!

Som medlem af Nomadic Matt Plus får du ikke kun masser af frynsegoder til at gøre dine rejser billigere, men du hjælper os med at fortsætte med at skabe det omfattende rejseindhold, du elsker!

Bedst af alt, at abonnement koster mindre end omkostningerne ved frokost!

Hvis du vil have adgang til denne korte artikel (såvel som 100+ andre artikler, der kun er medlem) og alle disse andre fantastiske frynsegoder, skal du deltage i Nomadic Matt Plus og begynde at få meget mere ud af dine rejser i dag!

Lær mere

Log på

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *