Adventurous Kate indeholder tilknyttede links. Hvis du foretager et køb gennem disse links, tjener jeg en provision uden ekstra omkostninger for dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

I et land så lille som Malta er der ikke mange nye steder at opdage. Hver geografisk krog og cranny er veldokumenteret-og hvis nogen to maltesiske mødes, garanterer jeg, at de i det mindste har et par venner til fælles!

Men hvis der er sådan noget som en hemmelig strand på Malta, er det San Blas Bay på øen Gozo. Det er skjult, svært at få adgang til, tyndt besøgt og betagende fantastisk – alt hvad du vil have en hemmelig strand til at være.

“San blas!” Jeg råbte ud, mens jeg gennemgik Google Maps, da jeg kørte op ad en stejl bakke. ”En af mine læsere sagde, at det er en dejlig strand! Lad os tage derhen!”

Sidste gang jeg var på Malta, havde jeg lånt en vens faldende bil, passende navngivet udyret. Efter at have nul tillid til, hvordan udyret kunne optræde på Gozos stejle, ru veje, havde jeg holdt mig fast på de glatte veje på den slagne vej til vores første dag på Maltas anden ø.

Men da jeg vendte tilbage næsten et år senere, havde min kammerat solgt udyret, og derfor lejede jeg en lille gul Peugeot, jeg kaldte påskeliljen. Hun kunne tage de uslebne veje – og derfor kørte jeg nord fra byen Nadur, efter skiltene til San Blas Bay og sprang ned ad en bakke, indtil jeg fandt en lille køretøjsparkeringsplads.

Der var det – San Blas Bay.

Det var ikke kun en stejl, ru vej for at komme til det punkt. Ud over køretøjets parkeringsplads var en endnu stejlere, grovere, smallere vej, der førte helt ned til stranden. Få køretøjer ville være op til opgaven. Jeg valgte at gå ned.

Fra de første par trin vidste jeg, at mine kalve ville skade i flere dage.

Efter 10 minutters gåtur ned ad bakke, hvor jeg passerede træer opsvulmet med citroner på størrelse med fodbold, ankom jeg på den lille strand – lille, ren og næsten øde, redd et par par og en familie med et lille barn.

Åh, og to nøgne dudes solbad bag en klippe. (Hvilket ikke var godt. Malta er et overraskende konservativt land og topløs solbadning er forbudt, så meget mindre peens ud solbadning!)

Når det er sagt … denne strand var lige så dejlig personligt, som den så ud fra lang afstand.

Har du nogensinde set vand, der er klar i dit liv?

Det var kun en kort check -out og en lille del af vores dagstur, men San Blas Bay har tjent en plads på min liste over yndlingsstrande i verden.

Gozo føles som en verden væk fra Malta – selvom den arkitektoniske stil er den samme, og det naturlige miljø er ens, er Gozo en af de stille, mest kølede, mest afslappende steder, jeg nogensinde har besøgt.

Næste gang vil jeg tilbringe flere dage her og slappe af på fantastiske strande som disse – selvom det betyder at klatre op ad den stejle bakke i slutningen af dagen.

Væsentlig info: For at nå San Blas Bay skal du have et eget køretøj, ellers står du over for en lang gåtur fra Nadur. Du kan leje biler på både Gozo og Malta, og færgen koster € 15,70 for en bil og alle passagerer (og er kun opkrævet på vej tilbage til Malta).

Dette indlæg blev bragt til dig som et resultat af Blog Island Malta -kampagnen, oprettet og administreret af Iambassador i partnerskab med Malta Tourism Authority og støtte fra Air Malta. Adventurous Kate opretholder fuld redaktionel kontrol over det indhold, der er offentliggjort på dette websted.

Få e -mail -opdateringer fra Katenever Miss A Post. Afmeld dig når som helst!

Første navneskilt navn
Sidste Namelast -navn
Din e -mail din e -mail
Indsend

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *